El millor matalàs no és res sense un bon coixí i una bona base. Ja hem tractat el tema de com escollir el millor matalàs per a tu, i, en aquesta ocasió, ens centrarem en la base del llit, i en concret, en els canapès abatibles. Has de saber que els canapès abatibles són una de les opcions més demandades en l’actualitat. En aquest article t’expliquem tot el que has de saber sobre aquest element.

Tipus de canapè segons la seva obertura

Existeixen diversos models de canapè abatible segons la seva obertura. A dia d’avui, els canapès abatibles que tenen més èxit són els que s’obren per la part inferior, tenint que aixecar l’estructura cap a dalt per tenir accés al cofre interior.

Tot i així, també existeix en canapè d’obertura lateral, encara que no són tan freqüents. Escollir un o altre ha de dependre bàsicament de l’habitació on col·locarem el canapè abatible. Si tens espai a ambdós costats del llit, el model d’obertura lateral és idoni, mentre que potser et convingui el d’obertura inferior si l’espai que tens a ambdós costats no és suficient.

Un altre dels aspectes que hem de tenir en compte és el nivell de seguretat. Has de saber que tots dos són excel·lents, ja que actualment porten frontisses hidràuliques que aguanten a la perfecció el pes de l’estructura superior.

També has de tenir en compte que els canapès abatibles poden ser de fusta o entapissats. Les dues opcions compten amb una estructura interior que assegura la seva fermesa i tenen un sistema de frontisses hidràulics per la seva obertura.

Motius per comprar un canapè abatible

Els motius pels quals has d’apostar per passar-te a un canapè abatible són molts, ja que resulta una peça molt funcional:

  • Donen espai extra d’emmagatzematge, sobretot si casa teva és petita o ja no et queda espai per guardar coses en armaris o calaixos.
  • Són de fàcil obertura. Un bon canapè ha de poder obrir-se sense haver de realitzar cap esforç, gairebé de forma automàtica.
  • Són elegants i poden adaptar-se millor a la decoració de la teva habitació, ja que estan disponibles en diversos colors. També pots personalitzar l’entapissat i fins i tot les potes o els laterals, proporcionant-li un toc distintiu tan al moble com a la teva habitació.
  • Són fàcils de netejar gràcies a la qualitat dels materials i al seu ampli espai intern. Simplement utilitzant un drap humit i una, el teu canapè abatible quedarà com nou.
  • Duren, i duren… Comprar un canapè suposa una aposta segura, ja que la seva subjecció al terra és més completa i resistent, per tant més duradora respecte altres tipus de bases.

Ja coneixes una mica més sobre els tipus de canapès abatibles i els seus beneficis. Informa’t sobte els altres tipus que existeixen a la nostra web o a la nostra tenda, i encara no ho tens clar, no dubtis en preguntar-nos quin tipus de canapè s’adapta millor a les teves necessitats. A Garcia Brufau ens importa el teu descans!