Per què triar colors d’estiu?

Amb el canvi de temporades, els colors en l’exterior canvien de manera que obtenim una nova perspectiva de la vida. Mentre els colors de fora canvien a una paleta més càlida durant l’estiu, les nostres llars podrien ser representants d’un reflex inspirat per l’exterior i fer un canvi ràpid que encaix amb l’ambient de temporada.

L’arribada de l’estiu significa sentir la necessitat d’afegir molta llum natural i aconseguir un ambient fresc en la seva llar. Per tant, se sol reemplaçar colors intensos i teles càlides.

Tria la combinació de colors

Un dels detalls favorits dels dissenyadors d’interior durant les decoracions temporals consisteixen a afegir color. Hi ha molts colors diferents, fins i tot combinacions, que podries utilitzar per a decorar la teva casa amb els colors d’estiu. Tria colors frescos que converteixi les teves habitacions en llocs amplis d’energia natural.

Alguns dels colors estiuencs que valen la pena inclouen el blau al costat de tons suaus per a poder oferir el teu espai un balanç entre l’elegància i l’ambient fresc. A més, no és una cosa que sigui realment difícil de fer, uns quants tocs de color aleatoris i ja pots transformar la presència i l’ambient de la teva llar per complet.

Canviar el color de les parets o afegir un element decoratiu ja és una manera fàcil per a vigoritzar l’espai de la teva llar. Si desitges provar diferents colors d’estiu durant aquesta temporada, et presentem alguns consells.

Canvia els tèxtils

Canviar els tèxtils és una altra manera d’afegir color a la teva llar. Per exemple, utilitzar cortines més lleugeres o enrotllables permetrà l’entrada de llum en la teva llar a un nivell adequat. En aquest cas, aconseguiràs obtenir un ambient més càlid i refrescant al mateix temps. No obstant això, hi ha moltíssimes altres maneres.

Una vegada tinguis una idea de la combinació de colors d’estiu que vols usar per a la decoració de la teva llar, et recomanem tirar una vista als nostres productes de tèxtil i llar on trobaràs una varietat d’opcions.

Estampats de colors vius

Barrejar quadres i estampats és una manera divertida per a donar llum i refrescar el teu espai durant els mesos d’estiu. Els diferents tocs de color aconsegueixen enriquir l’ambient de les teves habitacions. Hauràs de deixar enrere les decoracions fosques i fer el possible de dona al teu espai un toc divertit i ple de color. Com a exemple d’estampats que podries fer servir, encaixarien perfectament amb els colors d’estiu els estampats florals. Aquests introdueixen color i alhora projecten el més acolorit de la temporada.

Desitges començar a decorar la seva llar amb colors d’estiu?

Els consells oferts anteriorment són tan sols el començament. És el moment perfecte per a descobrir altres mètodes i començar a preparar la decoració de la seva llar de cara a l’estiu. En aquest cas, A. Garcia disposa d’una gran varietat d’opcions decoratives, fins i tot opcions personalitzades al teu gust. A quines esperes a donar-li un cop d’ull?