Després de passar-nos tantes hores tancats a casa és normal que vulguem donar-li un caire més alegre. Si et preguntes com decorar casa teva aquest estiu, segueix llegint perquè et donarem alguns consells per afegir color i transformar-la.

La nostra llar ha de ser un lloc on ens sentim a gust, relaxats i que transmeti el nostre estil. També és important adaptar-la a les diferents estacions de l’any amb petits detalls que et donaran un ambient totalment diferent.

Idees per decorar la llar aquest estiu

Si volem decorar la nostra llar aquest estiu per donar-li sensació d’alegria i optimisme, a causa de la situació tan atípica que estem vivint, et donarem algunes idees per canviar les estances on passaràs més temps durant els dies d’estiu.

Anar canviant alguns mobles, que estiguin desgastats a causa del pas dels anys, o afegir-ne de nous, ens farà canviar totalment les habitacions i ens sentirem més còmodes.

Si no volem fer grans canvis, però volem donar un toc més refrescant a casa nostra per aquest estiu també podem afegir o renovar alguns elements, per donar color o adaptar textures.

Renova el menjador

Si fa temps que et mires el teu menjador pensant que ja no t’agrada, i tens ganes de fer un gran canvi, ara és el moment. A Garcia Brufau trobaràs tot el que necessites per decorar el teu menjador aquest estiu, per renovar el sofà o simplement afegir alguns elements decoratius.

Sofàs, butaques i puff’s

Tot i que canviar el sofà pot semblar una decisió molt precipitada s’ha de pensar que és on passem gran part del nostre temps quan estem a casa. És el lloc on descansem, ens relaxem i on passem més temps amb els nostres familiars i amics. Per això comprar un sofà nou, que s’adapti millor a les teves noves necessitats o a la teva habitació, és una bona opció per decorar el teu menjador aquest estiu.

Però si el teu sofà ja t’agrada o te l’has comprat fa poc, simplement pots afegir altres mobles com una butaca o un puff per donar-li un aire més acollidor durant l’estiu.

Catifes, coixins i cortines

Les catifes, coixins i cortines són una bona opció quan volem adaptar diferents estances de casa a les diferents estacions.

Afegir una catifa o canviar-la per alguna amb colors més atrevits o amb alguna textura més fresca, renovar els coixins i afegir-ne alguns o inclús innovar amb les cortines amb algun color més viu o algun color més fresc, són alguns dels elements que trobaràs a la nostra botiga per donar-li un altre estil. Nosaltres mateixos t’aconsellarem i et donarem diferents idees.

Aquest estiu, refresca el teu dormitori

El dormitori és una altra habitació molt important en la nostra llar i tenir-la ben decorada i adaptada a les caloroses nits d’estiu també ens ajudarà a descansar més bé i millor.

Fundes, farcits i llençols

Per decorar el dormitori durant l’estació més calorosa de l’any el que hem de fer és buscar teixits més frescos i colors més clars.

Podem escollir un farcit nòrdic amb diferents nivells tèrmics que s’adapti a les altes temperatures, o uns llençols de cotó en colors blancs o clars. Disposem d’una gran varietat de materials perquè puguis escollir aquell que millor s’adapti al teu dormitori.

Redissenya la teva terrassa

La terrassa és l’estança més desitjada a l’estiu, i encara més si ens hem de passar més dies a casa. És un lloc on passem hores durant el dia, prenen el sol i l’aire o inclús a la nit amb algun sopar amb amics.

Coixins d’exterior

Per fer la terrassa més confortable i que hi vulguem passar encara més temps, és tan senzill com afegir uns coixins. Els nostres coixins d’exterior s’adapten als llocs on vulguis i també et donaran un punt extra de decoració per la teva terrassa aquest estiu.

Els pots afegir a les teves cadires o als teus mobles d’exterior, també pots crear un espai totalment diferent amb materials reutilitzats per descansar i nosaltres t’adapten els coixins perquè sigui més còmode. Visita la nostra web per veure les diferents opcions.

Afegeix color a la teva llar

T’hem donat alguns consells per decorar casa teva aquest estiu en algunes de les teves estances on passaràs més temps. No tinguis por a afegir color per decorar la teva casa i donar-li més alegria i confort, com el que et donarem sempre a Garcia Brufau.