Per a decorar la terrassa o el jardí, hem de saber escollir el millor producte i amb una bona qualitat, tant com els coixins fins als tendals, es important que els productes estiguin fabricats amb una tela resistent al sol i que tinguin una usabilitat d’exterior. També podem afegir a la llista de la decoració per a la terrassa la gespa artificial o moqueta, per donar un toc d’estiu a la teva terrassa.


Com escollir la millor decoració

Escollir la millor decoració  és molt més fàcil del que sembla, només s’ha de tenir en compte que el producte estigui fabricat amb un bon material i que sigui resistent tant a la calor com a la pluja. Saber de quin material està fet el producte que volem comprar, ens ajudarà a saber si el producte que volem comprar ens interessa o no, també ens ajudarà a saber si ens serà útil a l’espai on ho volem col·locar.

Estil de teixits

Un color que mai pot faltar a una terrassa o a un jardí es el blanc, dona un toc de puresa i de frescor, i es pot combinar amb qualsevol color, els tons més recomanables a l’estiu són els tons blaus, els tons verds i els colors ataronjats. Si vols unes decoracions més diferents i més desenfadat, sempre pots optar per algun tipus d’estampat, com els estampats geomètrics, estampats mariners, animal print, estampats florals o de quadres, etc. Aquests estampats donaran un toc únic i personalitzat a la teva terrassa!

Gespa artificial

Si complementes els coixins i la decoració amb la gespa artificial, tindràs l’espai perfecte i  t’ajudarà a donar el toc final que necessita la teva terrassa i ho podràs combinar amb qualsevol color o estampat, a més a més,  quedarà un espai més natural, i la terrassa també es veurà més neta i més fresca, ja que la gespa no recull tanta calor amb el sol i inclús pots mantenir la gespa a la terrassa tot l’hivern!


La terrassa perfecta

Si apliques totes aquestes recomanacions anteriors, la teva terrassa tindrà un aspecte més que excel·lent, per tenir cura de qualsevol deteriorament, es recomanable guardar els coixins a l’interior de la casa quan faci mal temps o plogui, per prevenir el seu desgast, o bé, pots utilitzar fundes transparents impermeables per a poder gaudir d’una terrassa amb color tot l’any.

Si vols fer el canvi a la teva terrassa o al teu jardí, a Garcia Brufau hi trobaràs les millors opcions per fer que la teva terrassa tingui color aquest estiu.