En qualsevol casa on hi hagi animals tard o d’hora voldrem protegir els mobles de les mascotes. Siguin gossos, gats o qualsevol animal que puguem tenir a casa, és important tenir un manteniment i cuidar els nostres sofàs, matalassos, cortines, entre d’altres.

És important educar a les nostres mascotes perquè no esgarrapin, no puguin als nostres mobles, entre altres coses, per no deteriorar-los. Tot i això a vegades no podem evitar que s’arrosseguin contra ells, per exemple. És per això, que et donarem alguns consells per protegir els mobles de les mascotes.

4 consells per cuidar els mobles dels animals

Et donarem 4 consells bàsics per poder tenir cura dels teus mobles per possibles esgarrapades, pel d’animal o inclús si realitzen les seves necessitats en ells. Cada una d’aquestes idees que et recomanem es poden adaptar a cada casa.

Fundes de sofà

Sens dubte el sofà és el moble preferit de les mascotes, juntament amb les butaques, ja que són mobles còmodes on es poden sentir segurs.  Si no volem elimina’ls-hi aquest plaer, la solució més fàcil és col·locar una funda de sofà o de butaca.

Amb elles evitarem que es quedi pèl als teixits, ja que les fundes es poden treure i es poden rentar fàcilment. També evitarem mals olors i possibles preocupacions si l’animal es descuida i realitza les seves necessitats en ells.

A les nostres botiges trobaràs una gran versatilitat i flexibilitat per les teves fundes. Podem adaptar cada funda a cada model de sofà. Amb una gran varietat de colors i teixits trobaràs el que millor s’adapti a tu.

Protector de matalàs

Un altre moble molt important hem de tenir en compte quan vulguem protegir els mobles de les mascotes són els matalassos. Aquests també són una gran font de problemes quan les mascotes pugen i dormen en ells. Per això, si volem cuidar els matalassos, la solució és un protector. Amb això evitarem el desgast i podrem netejar-los quan vulguem. També tenim una gran varietat d’opcions, però et recomanem els protectors impermeables per mantenir sempre el matalàs segur per possibles pèrdues de les mascotes.

Cortines enrotllables

Si l’entreteniment preferit de les teves mascotes és jugar amb les cortines, et donem una fantàstica solució i molt pràctica.

Pots instal·lar cortines enrotllables i substituir les de tela. Així evitarem que les esgarrapin o s’embrutin quan passen els animals.

Tenen una gran resistència i les treballem amb els millors materials a part de ser fàcils i ràpides d’instal·lar.

Entapissa els teus mobles

En el cas que ja fem tard i els teus mobles ja hagin patit algun atac, com esgarrapades, o està desgastat en algunes zones amb més rascades, pots tornar a entapissar i donar-los-hi una nova vida.

Tenim una àmplia gamma de materials i ens adaptem a les necessitats dels nostres clients. Però no t’oblidis, una vegada entapissat, protegeix-lo de les mascotes.

Escull la millor opció per protegir els mobles

Després de mostrar-te algunes de les opcions per cuidar els mobles de les teves mascotes, ara toca decidir la millor opció per cada llar. Amb tots els consells que t’hem explicat evitarem  que es desgastin els mobles i els hi donarem més temps de vida i un millor aspecte.

Visita la nostra pàgina web o vine a visitar-nos a la nostra botiga. (Av. Alcalde Porqueres, 106, Lleida) Et donarem més consells i t’explicarem quin és el que millor s’adapta a tu i a la protecció dels mobles de les mascotes.