Com comprar un matalàs a Lleida?

A partir de diversos estudis científics ha sortit a la llum que passem 1/3 de la nostra vida dormint. Per això, si estàs pensant a comprar un matalàs a Lleida  has de tenir en compte diferents aspectes per poder cuidar bé del teu descans. Aquesta decisió no s’ha de prendre a la lleugera, ja que dormir bé és un aspecte clau per poder portar una vida sana.

Característiques per renovar el teu llit

A l’hora de seleccionar un matalàs cal que aquest s’adapti bé a la teva postura al dormir i les característiques del teu cos i del teu tipus de descans. Per aquesta raó, és necessari tenir en compte els següents factors:

Duresa o fermesa del teu matalàs

A l’hora de dormir és necessari un matalàs que acompanyi i sostingui la columna vertebral de cada persona. Per això, és de vital importància que puguis mantenir una postura relaxada en la qual no et trobis en tensió ni t’enfonsis completament.

D’altra banda, si has passat per operacions de vèrtebres o tens problemes de ciàtica és necessari que parlis amb un especialista abans de prendre una decisió. Depenent del teu pes es recomana una fermesa o una altra, per exemple si es pesa poc el matalàs haurà de ser més tou.

La forma de dormir

Existeixen diferents dureses recomanades segons la teva posició a l’hora de dormir. Si descanses sobre la teva esquena has d’escollir un matalàs dur. En cas que dormis de costat, has d’interessar-te per un matalàs amb una fermesa menor i que permeti que puguis enfonsar-te una mica més que en el cas anterior.

Deixa’t assessorar pels nostres especialistes que t’ajudaran a escollir el millor matalàs segons la teva postura a l’hora de dormir.

Nombre de persones que dormen al mateix llit

En el cas que sigui solament una persona la que dormirà, l’amplada del matalàs ha de ser com a mínim de 90 cm, en el cas que siguin dos serà d’uns 150 cm. Cal destacar, que haurà de ser 15 cm més alts que l’ocupant de major alçada.

Poder provar el matalàs a la botiga

Encara que sobre el paper t’interessi molt alguna oferta és convenient que provis d’estirar-te sobre el matalàs a escollir abans de prendre qualsevol decisió. Tot i que ens podem deixar endur per algun tipus d’ofertes és millor fer una bona inversió en el nostre matalàs, ja que d’aquesta manera ens durarà molt més i gaudirem molt millor del nostre descans.

De què ha d’estar fet el meu matalàs ideal?

Amb el pas del temps i els avenços quant a diferents materials que existeixen, hi ha moltes opcions per poder decantar-nos per un teixit que pugui cuidar del nostre descans, a continuació us ensenyem els diferents tipus de materials que podeu trobar:

Matalassos viscoelàstics

Es caracteritzen per tenir una gran capacitat d’adaptació, sense ser massa esponjosos. Aquest material està especialment indicat per totes aquelles persones que hagin patit problemes d’esquena o tinguin dolor acumulat en aquesta zona.

Matalassos de molles

Destaquen per la fermesa que ofereixen a l’usuari i per la seva àmplia capacitat de ventilació, són econòmics i tenen una gran adaptabilitat al pes de l’usuari.

Matalassos de Làtex

Aquests equips garanteixen una elevada durabilitat, resistència als àcars de la pols i són ideals per aquelles persones a les quals els hi costa agafar el son i donen moltes voltes abans de dormir.

Matalassos de bultex

Aquest material permet al matalàs agafar uns nivells elevats d’elasticitat, ofereix una elevada capacitat de ventilació i resistència. Per últim, disposen d’un bon estàndard de fermesa que els hi permet recollir les diferents parts del cos de l’usuari sense que aquest s’enfonsi per complet.

En cas de voler provar algun matalàs a la nostra botiga podràs assessorar-te i provar els diferents materials en cas de no estar segur de quin tipus de material és el més adequat pel teu descans.