A Garcia Brufau oferim la gamma de productes més completa per al teu descans. Tots els nostres articles estan fabricats amb els millors materials, l’última tecnologia i els dissenys més innovadors.

Un dels productes més importants per a un correcte descans i una bona qualitat del somni són els coixins, per això avui dediquem aquesta publicació per parlar del tipus de coixins  i les seves característiques.

Aquí t’expliquem quins són els principals tipus de coixins per a dormir que oferim:

 

Coixins de Fibra

Els coixins de fibra tenen un tacte suau i flexible, depenent del tipus de microfibra que s’utilitzi per al seu farciment podem trobar diferents grandàries i textures.

El seu interior conté materials de fibra de polièster que permet que sigui transpirable i fresca. Un altre punt a favor que ofereixen aquests coixins és que solen ser els més econòmics del mercat però sense haver de renunciar a una excel·lent comoditat.

Característiques dels coixins de fibra

Són hipoal·lèrgic, és per això que són ideals per a aquelles persones que pateixen algun tipus d’al·lèrgia o tenen la pell molt sensible. Es poden rentar a màquina sense deteriorar el seu farciment i fermesa.

Coixins de Gel

Aquest tipus de coixí per a dormir, està compost de gel i són ideals per aquelles persones que busquen un descans fresc i còmode.

Característiques dels coixins de Gel

Aquests coixins contenen totes les característiques que ofereix la viscoelàstica, però amb l’afegit d’una capa de gel sobre un dels seus costats, això garanteix poder transmetre frescor descendint la temperatura alguns graus, també absorbeix la calor i redueix l’aparició de la suor. Durant l’hivern es pot fer ús de l’altre costat del coixí.

Una altra dels seus avantatges és que ofereixen adaptabilitat per aquelles persones que pateixen problemes de cervicals, gràcies al seu compost de viscoelàstica tenen una fermesa excel·lent.

Coixins de Visco

Els coixins de visco permeten tenir una correcta postura cervical durant tota la nit gràcies a la seva fermesa i adaptabilitat.

Característiques dels coixins Visco

Aquests tipus de coixins per a dormir, estan compostos de viscoelàstica, material que permet distribuir uniformement el pes i la pressió del cos, això fa que siguin molt recomanables a aquelles persones que tendeixen a dormir de costat.

Per molta pressió que exerceixis sobre aquest tipus de coixins tornen ràpidament a la seva forma original. Aquesta qualitat no la perden amb el pas del temps sinó que la tenen sempre.

Una altra dels seus avantatges és que són coixins molt higiènics, això permet mantenir allunyades les olors i la decoloració amb el pas del temps.

Coixins de Làtex

Els coixins fabricats amb làtex ofereixen un descans únic gràcies a les seves fibres que permeten la circulació de l’aire de dins fent-les més transpirables.

Característiques dels coixins de Làtex

Aquest tipus de coixins per a dormir, són ideals per aquelles persones que tenen problemes d’esquena o de cervicals, ja que s’adapten perfectament a la forma del cap sense perdre la seva fermesa. El seu suport és flexible al mateix temps, permetent que la musculatura es relaxi i evita les zones de pressió.

Els seus materials requereixen una ventilació rutinària per mantenir-se en perfecte estat, és per això que es recomana ventilar-los cada dia.

Coixins de Plomes

Aquest tipus de coixins de plomes són un tipus de coixí que facilita el somni i garanteix adaptabilitat i benestar al teu descans.

Aquest tipus de coixins per a dormir, ofereixen una llarga durabilitat en comparació a altres tipus de coixins. Si se’ls apliquen els tractaments de neteja adequats i es fan servir protectors, poden oferir una gran resistència malgrat el seu ús prolongat.

Característiques dels coixins de Plomes

Gràcies als materials que el componen, són productes que s’adapten a totes les necessitats, oferint també lleugeresa. Ser transpirables els fa ideals per aquelles persones que són sensibles als canvis de temperatura i suen amb facilitat.

Un altre dels seus avantatges, és que es poden rentar a màquina, seguint les mateixes recomanacions que s’utilitzen per quan es renta un nòrdic de plomes.

Coixins per les cervicals

Aquest tipus de coixins per a dormir, estan compostos de materials que permeten mantenir el coll i el cap en una posició neutra. És per això que són ideals per aquelles persones que sofreixen problemes de cervicals o han sofert algun cop algun tipus de traumatisme.

Característiques dels coixins per les cervicals

Permeten millorar la qualitat del descans contribuint a disminuir la rigidesa entre el coll i les espatlles. Gràcies a millorar la qualitat del somni es poden reduir els maldecaps i les migranyes a aquelles persones que les sofreixen amb freqüència.

Troba tots els tipus de coixins a Garcia Brufau

A Garcia Brufau volem el millor per al teu descans, per això començar per un bon coixí que s’adapti a les nostres característiques i gustos és molt important per millorar el somnio.

Per a més informació posa’t en contacte amb nosaltres o visita la nostra botiga a Av. Alcalde Porqueres, 106, 25005 Lleida.