Si estàs buscant unes cortines, però no trobes aquelles que millor s’adaptin als teus espais o a les teves necessitats a Garcia Brufau confecciones les teves cortines a mida. Si no tens clar quin tipus de cortina vols utilitzar a continuació t’explicarem els diferents tipus de cortines que pots trobar.

Si visites la nostra botiga o contactes amb nosaltres et podem assessorar i t’ajudarem a trobar la cortina ideal per les teves estances amb la millor qualitat i el millor preu. Gràcies a la nostra experiència segur que aconseguim satisfer els teus gustos i les teves necessitats.

Tipus de cortines a mida

A la nostra web podràs veure els diferents tipus de cortines i els mecanismes que pots utilitzar per veure el model que més s’adapti a l’estil de la teva habitació. Pots trobar molts tipus de mecanismes i tipus de cortines, per això és important tenir una idea una mica clara del que volem.

Però abans d’escollir entre les diferents opcions hem de veure tot el ventall d’opcions disponibles per anar descartant opcions i veient-ne d’altres que igual no s’havien valorat.

Cortines enrotllables

Les cortines enrotllables com el seu propi nom indica utilitzen un mecanisme que permet enrotllar la cortina a través d’una cadena lateral per tal de poder obrir i tancar la finestra, d’aquesta manera es queda fixa en la part superior i deixar entrar més llum.

Aquests tipus de cortines tenen una gran resistència i una fàcil instal·lació. Són cortines molt discretes i a Garcia Brufau oferim una gran varietat de cortines enrotllables amb materials variats.

Confecció de cortines a mida

A Garcia Brufau també pots confeccionar les teves cortines a mida perquè s’adaptin a les teves estances tal com t’has imaginat i amb els colors i estils que més t’agradin. Tenim una àmplia varietat de teles i de colors per escollir per elaborar les teves cortines com t’agradin.

També posem a la teva disposició tots els estris necessaris per a la seva instal·lació i t’ajudarem a fer que quedin perfectes. A la nostra botiga t’assessorarem i t’ajudarem a trobar aquella cortina que estàs buscant, posat en mans de professionals.

Mecanismes i barres

Quan escollim quin tipus de cortina volem i quin és més pràctic per la nostra llar o per les nostres estances és important saber quin tipus de mecanisme s’adapta més a les nostres necessitats.

Per una banda es poden utilitzar barres per les nostres cortines que ens permetran poder moure les nostres cortines horitzontalment. Existeix una àmplia gamma d’aquests productes i models.

Existeixen altres mecanismes a diferència de les barres que permeten obrir i moure les cortines d’altres maneres a través de sistemes amb cintes o estils més discrets perquè es dissimuli el més possible el tipus de mecanisme utilitzat.

Altres complements

Entre els diferents productes que oferim a la nostra botiga en la secció de cortines també oferim cortines especials per ser utilitzades en banys i altres complements com cintes frunzidores per acabar de confeccionar els tipus de cortina que més s’adapti al teu gust i a les teves necessitats.