Les cortines són un element que dona molt joc a la decoració de casa nostra i també ens ajuden a crear espais més acollidors, a Garcia Brufau t’ajudem a escollir les teves cortines a Lleida.

Encara que semblin un element secundari avui en dia es poden crear moltes combinacions i existeixen molts tipus de cortines al mercat per poder adaptar-les i trobar aquella que més ens agradi. Les cortines són un element importantíssim dins de la vida d’una casa.

Espai de què disposem

Abans d’escollir qualsevol cortina, hem de tenir molt clar quin és l’espai en el qual s’han de col·locar. Quina és la mida de la finestra i de tota l’habitació en conjunt. Quan es tracta d’espais petits el més recomanable és utilitzar cortines enrotllables, ja que ocupen menys espai.

Si disposem de poc espai, el millor serà utilitzar unes cortines que ocupin poc, o amb colors semblants als de les parets, perquè ens donarà la sensació que hi ha més espai. En canvi per espais més oberts es poden crear més combinacions de colors i cortines.

Quanta llum volem que entri

Un altre aspecte per tenir en compte a l’hora d’escollir una cortina, és la llum que volem que ens entri. La funció principal de les cortines és la de controlar la llum que ens entra a casa i també donar-nos més intimitat.

Si volem que ens entri molta llum s’ha d’apostar per teles més fines, com poden ser el lli o el cotó, tot i que també perdrem més privacitat. Per contra si volem guanyar privacitat haurem d’escollir teles més compactes i renunciar a la llum.

Escollir el tipus de cortina

Podem trobar diferents tipus de cortines però també diferents tipus de mecanismes i teles. A la nostra botiga Garcia Brufau trobaràs una gran varietat de cortines a Lleida per escollir i estarem encantats d’ajudar-te si tens qualsevol dubte.

Llises o estampades

Començant per les teles, avui en dia pots escollir entre tantes teles com existeixen al món. Hi ha qui té clar que vol una cortina llisa, ja que la seva principal funció és la de no deixar passar la llum i no vol prendre protagonisme.

Però també podem donar importància a les cortines i que ens ajudin a guanyar personalitat com un element decoratiu més amb cortines estampades.

La llargada perfecta

Un altre aspecte a tenir en compte a l’hora d’escollir cortines a Lleida, és la llargada de la cortina que vulguem. Les cortines poden ser tan llargues o curtes com es vulgui. La cortina s’acostuma a deixar uns 15 cm més de llargada de la finestra, i en cas que la finestra sigui una porta sencera a la llargada total de la finestra.

Tot i que si es vol crear un ambient més acollidor i que doni la sensació d’un espai més vestit, es recomana deixar la cortina més llarga perquè es recolzi a terra i doni aquesta sensació de descans.

Cortines enrotllables

Un altre tipus de cortina molt utilitzat en els últims anys són les cortines enrotllables. Aquestes ocupen poc espai i en podem trobar de tots els colors i opacitats. Dins de les cortines enrotllables hi ha molt tipus diferents, i totes són molt pràctiques i còmodes.

A Garcia Brufau disposem d’una àmplia selecció de cortines per a la teva llar. Visita la nostra botiga i estarem encantats d’atendre’t.

Cortines a mida

A Garcia Brufau et confeccionem les teves cortines a mida, només ens has de dir quina és la teva idea i t’ajudarem a escollir la millor opció. Tindràs a la teva disposició una àmplia gamma de materials i solucions per confeccionar les teves cortines a mida.