Quin paper juguen les cortines a la nostra casa?

No és cap secret que les cortines fan a una habitació, saló i/o cuina. Però només si es tria la correcta per a cada lloc. Existeixen de molts tipus i aquí a Garcia Brufau disposem d’una selecció àmplia amb totes les opcions que necessitaràs per a posar a punt, la teva casa.

Les cortines compleixen un paper fonamental en qualsevol ambient. Una de les seves funcions és impedir que mirades estranyes provinents de l’exterior espiïn la nostra llar per dins. Una altra, és regular l’ingrés de la llum solar. En un càlid matí primaveral podríem obrir les cortines de l’habitació per a deixar passar la llum natural, però a l’hora de la tarda, quan el sol ens vingui de cara tal vegada preferim tancar-les.H2: Per què són importants les cortines?

Entre els beneficis d’utilitzar cortines, els més importants i els que destaquem per sobre de la mitjana són:

Privacitat

És una de les raons més rellevants per les quals són usades. Les cortines eviten que qualsevol pugui estar observant-te, a més proveeix comoditat i la sensació de no ser molestat per la lluentor dels raigs solars.

Controlen la temperatura

No sols li donen un atractiu únic a la teva habitació també tenen un valuós rol a controlar la temperatura. Les de major qualitat poden prevenir la pèrdua de calor en un 50%, mentre que les cortines lleugeres poden mantenir una habitació fresca durant l’estiu. Les de lli són resistents i mantenen la frescor en l’estiu i la calidesa en l’hivern. A més, no causen al·lèrgies.

Seguretat

Les cortines eviten que les persones espiïn en el teu espai personal. Garcia Brufau compta amb cortines motoritzades com les Roller Quàntum, que et permet accionar-les mitjançant l’ús d’un interruptor o control remot. Aquestes s’han convertit en les més populars quan es tracta de seguretat.

Tens millors nits de son

Les cortines fosques treballen bloquejant qualsevol llum que pugui ingressar a l’habitació i interrompi el teu somni, fent-les ideals per a les persones que es veuen afectades per la llum o per a les habitacions dels nens.

Tipus de cortines disponibles a Garcia Brufau

El món de les cortines és llarg, dens i difícil d’entendre si no es coneixen els diferents tipus de cortines que existeixen avui dia. És per això que en García Brufau disposem de tot el que necessites i cerques. Disposem de:

Enrotllables. Oferim gran varietat de cortines enrotllables elaborades amb els millors materials i màxima resistència. Ràpides i fàcils d’instal·lar.

Confecció de cortines personalitzables. Posem a la teva disposició una àmplia selecció de teles perquè elaboris les teves pròpies cortines, a més, de totes les eines que necessites per a fer-ho. I si ho prefereixes, podem confeccionar les teves cortines com més t’agradin.

També disposem de cortines per a banys i cuines, on oferim una gran varietat de dissenys per al teu bany; necessàries per a no mullar-lo tot i ideals per a donar-li un toc al teu lavabo.

A més, ara que cada vegada la primavera i l’estiu queden més a prop, tenim també una secció per a preparar la teva terrassa i porxo per a poder adaptar-ho per a l’estiu i la primavera de la forma més bona possible, adaptant-te al teu pressupost, demandes i a la millor solució possible.

Ja ho has llegit… de veritat permetràs espatllar la decoració de la teva casa en triar malament unes cortines?

Deixa’t assessorar pels nostres experts i especialistes i visita la nostra botiga a Lleida i posa, per fi, les cortines que sempre havies somiat… ara a la teva casa!