Vols donar al teu dormitori un toc més primaveral? Et portem les últimes tendències en decoració d’habitacions. Aconsegueix crear un ambient acollidor i envoltant amb idees fresques i acolorides per a donar la benvinguda a la primavera.

5 idees per a la decoració d’habitacions durant la primavera

Renova la roba de llit

Si vols vestir el teu dormitori de primavera, no t’oblidis del poder de les teles. Digues adéu als teixits més gruixits de l’hivern i dóna pas a teixits més lleugers, frescos i naturals com el lli o el cotó. Recorda que les teles no només aporten personalitat a casa teva sino que també són un element clau per aconseguir un ambient de descans perfecte.

Personalitza el capçal del teu llit

No podem oblidar de que el capçal del llit és un dels grans protagonistes del dormitori i per extreure-li tot el suc és ideal combinar-lo amb la resta de decoració. I un capçal de fusta natural? O bé, un entapissat de lli? A Garcia Brufau disposem d’un amoli catàleg on hi trobaràs gran varietat de teles per a tapisseria amb diferents materials, acabats i dissenys. Escull la tela que millor s’adapti al teu descans.

Colors de primavera

Els colors que predominaran aquesta primavera seran els blaus, verds, roses i groguencs. Les tonalitats pastel són una aposta segura durant els mesos de primavera. A l’hora de combinar colors sempre és una bona opció que com a màxim n’escollim 3 màxim, essent un el blanc per a evitar que el dormitori quedi massa recarregat.

El verd és el color de la primavera i el de la natura, el blau ens aporta frescor i serenitat. Si el que volem que el nostre dormitori respiri harmonia, serà un encert optar per aquests colors! Si prefereixes no arriscar tant, la combinació d’un color més suau i/o neutre amb un color més viu ens ajudarà a crear un ambient de benestar i calmós.

Coixins i més coixins

Els coixins són un complement que mai pot faltar en un dormitori. Si vols aconseguir un ambient primaveral, sense fer gaires esforços, els coixins poden ser ideals. Opta per estampats més alegres, d’estil ètnic o floral i combina’ls amb coixins llisos per a aconseguir un equilibri perfecte. Trobaràs una amplia varietat de formes, colors i textures que t’aportaran comoditat i color.

Els coixins de fibra natural i plomes t’aportaran suavitat i comoditat. A més a més, els teixits com el cotó s’adapta perfectament a la temperatura ambienta afavorint una bona transpiració i frescor.

Cuida la il·luminació

La primavera és una explosió de llum i color, així que deixa que la llum natural entri al teu dormitori. Desfés-te de les cortines pesades i opta per teixits més lleugers o de tipus cortineta que aportin llum a l’estança. Aquest tipus de teles ajuden a tamisar la llum, aportarà major llum calidesa al teu dormitori.

Utilitza plantes i flors fresques

Les flors també són un bon estampat per al teu dormitori. Decora la teva habitació amb flors fresques, seques o artificials. Les tulipes, gardènies o narcisos són flors típiques de primavera per excel·lència. També pots optar per plantes de fulla verda o petits rams florals que pots col·locar a la tauleta de nit.

Dóna un toc de color i vitalitat i deixa que la primavera també entri a la teva llar. Veuràs com aquest petit detall és capaç de canviar completament l’ambient de la teva habitació.