Amb l’arribada d’un nadó a una casa les prioritats canviant, i entre elles la de vetllar pel descans del nou bebè. A Garcia Brufau t’ho posem fàcil en aquesta nova etapa, ja que sabem que pot arribar a ser feixuc pensar en tot el que es necessita aquest nou membre de la família.

En aquest article t’expliquem alguns dels accessoris que necessitaràs en la primera etapa del teu nou fill i altres utensilis que t’ajudaran a mesura que vagi creixent perquè aprengui a descansar de forma correcta i tu puguis fer-ho també amb tranquil·litat.

Matalassos per bressols

A Garcia Brufau som especialistes en el descans i per això el més important per nosaltres, quan es tracta de garantir el millor descans pels més petits de casa, és començar per un bon matalàs. T’oferim la millor qualitat al millor preu en matalassos per bressols.

Disposem de diferents tipus de matalassos per bressols perquè s’adaptin a les teves necessitats i les del teu nadó. Amb diferents materials i utilitats en funció del tipus de bressols perquè s’adapti a la perfecció.  La majoria d’aquests matalassos estan dissenyats no només per tenir un bon descans, sinó que a més a més són fàcils de netejar i acostumen a ser molt transpirables.

Protectors laterals

Un altre dels elements que necessitaràs i que són molt necessaris per a l’arribada del nostre nadó, són els protectors laterals per bressols. Es tracta d’uns coixins que es col·loquen en els laterals interiors del bressol perquè el descans del bebè sigui el més segur i no es pugui fer mal.

Aquest tipus de productes també s’adapten a cada tipus de bressol, i a més a més hi ha diferents estampats, colors i materials que pots escollir segons els nostres gustos o segons la decoració que vulguem escollir.

Barres laterals

Aquest element és molt important per evitar caigudes a mitjanit quan el nostre fill ja comenci a dormir al seu llit. Evitar aquests problemes ens ajudarà que els nostres fills no es facin mal i tinguin més seguretat per poder dormir ells sols al seu llit.

Podem trobar també diferents tipus de barres laterals que s’adapten tant a les necessitats de cada família i també als tipus de llits i habitacions. Aquest accessori s’utilitza en una edat més avançada, però és rellevant tenir-lo en compte com més aviat millor.

Butaques per a bebès

Aquest accessori és molt divertit i pot ser inclús un bon regal per un nounat perquè és una proposta molt divertida, es tracta de les butaques per a bebès, que són cadires embuatades amb mesures reduïdes per a nens.

Les butaques per bebès agraden molt als més petits perquè són una opció pel seu descans adaptat a les seves necessitats, ja que poden pujar i baixar ells de forma autònoma.

El descans dels més petits amb Garcia Brufau

Si després d’aquesta explicació prefereixes que algú t’ajudi personalment i t’assessori per trobar les millors opcions pel descans del teu nadó, a Garcia Brufau t’ajudem personalment a la nostra botiga, no dubtis en demanar-nos ajuda directament a la nostra botiga o pots contactar amb nosaltres a través de la nostra pàgina web.