Amb l’arribada del setembre i la finalització de les vacances d’estiu és hora de començar a fer front a la tornada a la rutina. Tornar a agafar el ritme a vegades costa, la tornada a la feina, o a l’escola pels nens, les activitats i obligacions, a vegades no sabem per on començar a organitzar-nos. El més important és agafar forces i la millor manera de fer-ho és descansar bé per tornar a la rutina amb més energia que mai. Dormir bé, menjar bé, és a dir, tenir un estil de vida saludable és la clau per poder fer front al mes de setembre.

Què puc fer per descansar més bé?

La forma com descansem ens pot afectar molt en el nostre dia a dia, ja que si dormim bé tindrem molta més energia que si no ho fem correctament. Sens dubte, com molts ja sabreu, quan descansem correctament afrontem millor els dies, amb més optimisme i més vitalitat. Si encara no saps com encarar el mes de setembre, però tens clar que el que vols és descansar més bé per tornar a la rutina amb més energia que mai, et donem alguns consells que pots seguir per descansar més bé.

Recuperar els hàbits dies abans

No t’esperis a l’últim dia abans de tornar a la feina per recuperar els hàbits. Un dels consells que et donem és que et comencis a planificar dies abans, per poder agafar el ritme i tornar a tenir els teus horaris. Anar a dormir a l’hora que toca i aixecar-te a l’hora que t’aixeques per anar a treballar habitualment, per així acostumar el cos abans de temps. D’aquesta manera no et notaràs tan cansat, perquè ja estaràs acostumat als nous hàbits i horaris i el teu cos t’ho agrairà.

Aconsegueix dormir 8 hores al dia

És recomanable, com ja sabem, dormir 8 hores al dia, tot i que a vegades ens és impossible aconseguir-ho, i ens poden faltar hores al dia, és important intentar complir aquest objectiu, per exemple anant a dormir abans.D’aquesta manera dormirem correctament i ens notarem més descansats físicament, però també mentalment, ja que haurem deixat que tot el nostre cos es relaxi les hores necessàries.

Desconnecta totalment

Sabem que actualment és gairebé impossible deixar el mòbil o els aparells electrònics sobretot quan estem a casa, però és important desconnectar completament en algun moment del dia. Per això us recomanem desconnectar de tots els aparells electrònics hores abans d’anar a dormir. Això ens ajudarà a relaxar-nos i no estar tan estimulats. Apagar la televisió i deixar el mòbil en repòs quan intentem anar a dormir, ens ajudarà a desconnectar totalment i poder eliminar estímuls que no ajuden gens a l’hora de descansar.

Equipat amb els productes de descans adequats

El més important per descansar bé per tornar a la rutina, és tenir un bon equip de descans. Ja que, si el nostre matalàs o coixí no s’adeqüen a les nostres necessitats no aconseguirem descansar correctament, i això ens passarà factura a l’hora de recuperar els hàbits de descans.

A Garcia Brufau t’assessorarem correctament perquè puguis descansar millor. A vegades simplement necessitem canviar el coixí, per exemple, per un que ens agradi més o que s’adapti millor a la forma en la qual dormim. Igual que el matalàs, quan ens decidim a canviar-lo ens hem d’assegurar que sigui el correcte per nosaltres. Aprofitar la tornada a la rutina per millorar el nostre equip de descans ens ajudarà a dormir més bé. I comptar amb un equip de professionals que ens assessorin també ens pot ajudar a descansar bé per tornar a la rutina.