Sabies que quan estem cansats optem per menjar aliments més greixosos i calòrics, i per tant, menys saludables? Segons múltiples estudis internacionals, les persones que pateixen problemes de son, consumeixen una mitja de 300 calories de més al dia.

Una de les formes en què podem millorar la qualitat del nostre son és mitjançant l’esport. Una carrera, una classe de ioga o un entrenament no només ens ajudaran a mantenir un estat saludable sino que també millorarem el nostre descans.

Primer de tot has de saber què el teu cos necessita un temps per adaptar-se a la nova rutina esportiva, per tant, si comences a practicar esport i no notes una millora en el teu descans, no et desanimis. Poc a poc.

Practicar esport t’ajudarà a dormir millor, però és important que ho facis almenys 4 hores abans d’anar a dormir, ja que l’esport per si mateix ens estimula i el nostre sistema nerviós necessita relaxar-se de nou per poder adormir-nos. Si t’agrada practicar esport a primera hora del matí abans d’anar a classe i/o treballar, és aconsellable que avanci’s el rellotge i ves-te’n a dormir abans per assegurar-te que dorms les hores adequades.

Es calcula que per dormir necessitem 10.000 passos realitzats durant el nostre dia. L’exercici i contacte amb l’aire lliure ens ajuda a eliminar estrès i que arribem més cansats a l’hora d’anar a dormir.

No oblidis que per dormir i descansar bé, necessitem un bon matalàs i un coixí adequat a les nostres necessitats. A Garcia Brufau som experts en descans i t’oferim el millor del mercat per a que descansis i tinguis les piles sempre carregades.