Dormir després d’un procés d’aprenentatge és positiu pel nostre cervell. Nombrosos estudis destaquen la importància que té dormir adequadament per la memòria en totes les etapes de la vida. I sobretot, es destaca la relació que existeix entre el son i la memòria en la vellesa, ja que el son pot frenar el procés degeneratiu de la funció de la memòria.

La quantitat d’hores de son i la qualitat del descans tenen un gran impacte en la salut de les persones. Encara que els nens han de dormir entre 10 i 11 hores, pels adults és aconsellable dormir 8 hores diàries. És tan negatiu dormir poques hores com dormir-ne massa perquè de les dues maneres poden augmentar les probabilitats de patir algunes malalties com l’Alzheimer o la demència i pot disminuir l’esperança de vida.

Aconseguir un descans correcte influeix positivament en la salut de les persones, millora la memòria i la concentració, ens permet estar més relaxats, s’enforteix el sistema immunitari i es redueix l’estrès. Per poder dormir com un nadó, a més a més d’establir unes pautes i horaris de son, és molt important escollir un bon matalàs i un bon coixí que s’adapti a les necessitats de cadascú.

A Garcia Brufau disposem d’una gran varietat de matalassos i coixins de qualitat per a que els nostres clients puguin aconseguir un descans complet i els assessorem tenint en compte les seves necessitats.