Cada etapa a la vida es caracteritza per uns colors, unes olors, uns records i si hi ha alguna cosa que tot humà fa durant el llarg de la vida és dormir. Però el dormir també canvia i evoluciona amb els anys; no dorm igual un bebè que un avi o un adult, la quantitat i qualitat del son canvia.

I com que el dormir evoluciona, el llit on dormim també i la roba de llit que ens embolcalla inevitablement també ho fa.

Avui us parlem dels llits i la seva roba en cada etapa vital.

Llits en la infància

La infància és una etapa de constant aprenentatge i el llit no n’és una excepció; els nens aprenen a dormir sols, a superar petites pors nocturnes, a anar sols al lavabo per la nit o bé, aixecar-se per si mateixos. Un llit infantil ha de ser resistent i preferiblement preparat per a possibles fugues de pipí, per tant, imprescindible comptar amb una funda plastificada per a evitar que es mulli.

La roba de llit ha d’acompanyar, per tant, sempre serà més confortable pel petit estampats amics i agradables.

Llits en la adolescència

La adolescència és la etapa de la rebel·lia, la incomprensió i el moment on es va forjant la personalitat. També és moment de coneixença personal per tant, busquen sempre intimitat i normalment defugen l’ordre i la higiene no són prioritaris per a ells.

La roba de llit ha de transmetre la seva personalitat; colors vius, ratlles, estampats són els favorits. Apostem per un matalàs gran i còmode de viscoelàstica, ja que també és un punt clau de desenvolupament físic i muscular.

Edat adulta i vida en parella

En la edat adulta, en la majoria de casos, un sap què vol i què no, què li resulta còmode i què no. La edat en què dormir suposa compartir llit i compartir gustos i manies, i perquè el llit està pensat per a dormir i descansar, un descans òptim sempre ha de ser pensat de forma individual per això, els llits de matrimoni amb zones de descans individuals són ideals perquè permet a cada dorment descansar de la forma més adequada.

Perquè sabem que cada edat té les seves particularitats, a Garcia Brufau disposem de matalassos de bressol per a bebès, matalassos infantils, matalassos d’una amplia gama de materials per adaptar-se a les necessitats de cada etapa vital.