Una persona comuna passa el 35% de la seva vida dormint. És per aquesta raó principalment que, no té sentit fer-ho de manera incòmoda ni escatimar diners per a tenir un descans de mala qualitat.

En l’actualitat, existeixen nombrosos models de llits que proporcionen benestar i ens ajuden a millorar el somni. Matalàs i somier o canapè, cal saber com combinar-los, en referència a les nostres necessitats d’espai, elecció de llit i preferències que tinguem per al nostre dormitori.

Segons les més recents recomanacions i tendències en la indústria del descans, els matalassos i canapès s’han convertit en la sensació dels últims anys. Això es deu a la perfecta combinació que fan, ja que han complert amb el confort i recuperació en el descans que tant es busca.

Per què triar un canapè?

Un dels punts favorables d’aquest versàtil producte de decoració per a dormitoris, és la seva capacitat d’emmotllar-se a les circumstàncies i al gust estètic de les estades i de cada tipus de comprador.

En veritat, per als quals procuren un factor pràctic, estan els canapès de pell sintètica que són especialment simples d’endreçar, al pas que aquelles persones que procuren crear una atmosfera càlida o ben agradable podran decantar-se per les versions en tot tipus de fusta.

Normalment, aquestes solucions per als dormitoris venen amb una estructura abatible que deixa guardar tot tipus d’objectes en el seu interior: llençols i mantes, roba d’hivern, pesades caixes, etc. Això provoca que els inconvenients d’espai en pisos petits es minimitzin i també inclouen un sentit pràctic afegit, sobre la resta de les opcions del mercat.

Els models més actuals de canapès abatibles amb sistemes de gas hidràulic són els que més criden l’atenció al públic actual, ja que de manera freqüent donen altres beneficis com els programes de ventilació interns que són capaces d’eludir l’aparició d’humitats.

Mesura de la superfície/habitació.

L’ideal abans de començar a buscar quins matalassos i canapès són els indicats per a la nostra habitació, és mesurar el dormitori o el saló on se situarà. Això és necessari per a triar quin de tots els models disponibles s’ajusta a les mesures establertes, ja que comptem amb canapès fixos i abatibles. En funció de comprar el complement perfecte que aporti comoditat dins de l’espai de l’habitació.

Com ja sabem el canapè abatible té un espai disponible per a emmagatzemar, és necessari saber quants articles guardarem aquí, per a triar el de l’altura correcta. Aquests solen ser peces amb dimensions perfectes de magatzematge, un exemple d’ells, és el model Eivissa Gran Capacitat Pell sintètica. No obstant això, existeixen alguns dels models que tenen menor capacitat o són fixos, a més no sols s’ha de tenir en compte la grandària sinó el seu mecanisme.

Triar el matalàs que millor s’adapta al teu canapè.

Els matalassos i canapès són la parella perfecta si es complementen entre sí. D’acord amb això, ja establert les grandàries i mesures necessàries, l’essencial és aconseguir el matalàs perfecte que faci el descans plaent i reconfortant. És habitual pensar que a aquesta mena de somier qualsevol li pot servir, tanmateix, això no és cert, ja que aquells que són de làtex no són recomanables per a làmines entapissades.

Triar i revisar si l’estructura i el mecanisme del canapè encaixa amb la del matalàs.

Després d’haver triat entre tots els matalassos i canapès a la nostra disposició, és necessari consultar si l’estructura és apta per a aquesta combinació de matalàs + canapè.

A més, és necessari saber quin és el tipus de mecanisme que inclou aquesta base, això es deu al fet que es busca comprar un on no s’hagi d’aplicar molt d’esforç per a poder elevar la part del matalàs cada vegada que sigui necessari emmagatzemar alguna cosa. Una de les seves funcions és precisament que són pràctics, és a dir, poder fer ús del mateix sense tanta dificultat.

A Garcia Brufau oferim una selecta gamma de canapès perfectes per a decorar amb el teu matalàs i donar-li aquest toc de disseny que la teva habitació busca. Veuen a veure la nostra col·lecció i descobreix perquè tothom s’està passant a la moda dels canapès.