No comprem un matalàs setmanalment, és a dir, quan decidim comprar-ne un de nou i renovar el nostre antic matalàs, primer busquem, comparem, preguntem i ens deixem assessorar. La compra ha de ser perfecte per a que el nostre descans també ho sigui. Per això, la qualitat del matalàs és fonamental i a Garcia Brufau només oferim els millors materials.

 Com aconseguir un matalàs de qualitat?

Qualsevol matalàs abans de sortir al mercat supera una sèrie de proves de qualitat per a confirmar que compleix amb els objectius marcats. Creieu que els fabricants de matalassos tenen un tastador professional de matalassos? Encara que seria una bona feina, malauradament les proves de seguretat i eficiència són totes mecanitzades.

Aquestes proves consisteixen en un rodet de 120 kg. que es desplaça per sobre del matalàs per corroborar l’estat del matalàs passats 10 anys d’ús i veure així, la fermesa, l’altura, i el desgast del matalàs. Els matalassos que no passen la prova, ja no surten al mercat.

La prova de seguretat consisteix en deixar caure sobre el matalàs una peça pesada repetidament per verificar la qualitat i resistència dels matalassos. Superades aquestes dues proves, els matalassos obtenen el certificat de seguretat i eficiència que els fa vàlids per a sortir al mercat.

Els coixins també passen un procés de verificació de qualitat, ja que són una part força important del nostre descans. Aquest procés consisteix en comprimir-los per analitzar com es comporten sota pressió.

A Garcia Brufau et garantim un descans de qualitat, gràcies als processos d qualitat de tots els nostres productes.