Un bon coixí pot suposar un abans i un després en el nostre descans. Encara que no ho creguem, dormir amb un coixí que s’adapti a nosaltres és favorable per a conciliar el son molt millor. Fins i tot ens ajudarà a acabar amb aquells dolors cervicals o d’esquena què apareixen freqüentment.

Com pot ajudar el coixí a alleugerir el dolor?

L’elecció d’un coixí adequat ens garantirà que la nostra esquena i el nostre coll estiguin alineats i la columna vertebral recta. Això també influirà en la qualitat del son, què serà més profund i per tant, ens permetrà descansar més i millor sense despertar-nos diferents cops durant la nit ni fer-ho amb dolors.

Si ens sentim còmodes al llit, alleugerirem les tensions que s’acumulen durant el dia a dia en la zona del coll i les cervicals. Per això és fonamental deixar-se aconsellar per professionals experimentats per a trobar la solució que més s’adapti a cada un.

 

Els diferents tipus de coixins més recomanables

El coixí és la peça clau per aconseguir un descans complet. A Garcia Brufau hi trobaràs una gran varietat de coixins de qualitat. Podràs escollir entre fibra, gel, visco, làtex, plumes i també cervicals i coixins especials per a les lumbars. Els coixins que us recomanem són els següents:

  • Gel: amb efecte frescor, molt adaptables i van bé per a les persones que pateixen problemes cervicals.
  • Visco: gràcies a la consistència de la viscoelàstica, la posició cervical serà la correcta durant tota la nit.
  • Làtex: el nucli perorat de làtex facilita la transpiració i la higiene. Es tracta d’un coixí que ofereix gran comoditat i una postura perfecta.
  • Especials per a les cervicals: són coixins per a conservar una posició neutra del coll i cap. Són ideals per a persones que pateixen dolors cervicals o que han patit algun traumatisme. També són aconsellables per a les persones que pateixen apnees o tenen dificultats de respiració.