Les espumes a mida es poden necessitar per moltes raons. Si es vol canviar l’espuma interior d’un sofà malgastat o d’algun seient o si es necessita alguna espuma a mida per algun moble o element en concret a Garcia Brufau trobaràs l’espuma a mida a Lleida que estàs buscant.

A continuació t’expliquem els diferents tipus d’espumes que trobaràs i les diferents utilitzacions que els i pots donar. A Garcia Brufau et podem assessorar i t’ajudarem per aconseguir el millor benestar per a tu i els teus.

Tipus d’espumes

En els últims temps ha crescut molt l’interès per fer-nos nosaltres mateixos objectes de casa o elements decoratius o inclús arreglar mobiliari de casa, ja que hi hem hagut de passar més temps. Per això poder oferir diferents tipus d’espumes a Lleida ens permet poder-nos adaptar a les exigències dels nostres clients.

T’han si ets particular com una empresa a Garcia Brufau trobaràs l’espuma a mida que necessites per diferents utilitats. Si necessites més assessoraments pots contactar amb nosaltres a través de l’email info@garciabrufau.com o pots visitar la nostra botiga a Av. Alcalde Porqueres, 106, 25005, Lleida.

Espumes per seients i respatllers

A Garcia Brufau tallem tota mena d’espumes a mida amb qualsevol forma o disseny que es necessiti. Amb aquestes espumes podem fer el farcit de sofàs, butaques o seients nous o inclús renovar alguns que estiguin ja gastats.

No només es pot tallar i fer les espumes a mida sinó que a més a més es pot escollir la densitat o fermesa de l’espuma en funció dels gustos. Si es vol més o menys densitat, però sempre amb una garantia de comoditat assegurada.

Espumes especials

No només oferim espumes per millorar el descans dels nostres clients sinó que és poden aconseguir espumes per una infinitat d’usos, com per exemple espumes per insonoritzar espais, o espumes triturades per poder protegir objecte a l’hora de transportar-los, etc.

Consulta amb els nostres especialistes i t’ajudarem a fabricar l’espuma que necessites i la més adient per les teves necessitats.

Porexpan

El porexpan es troba normalment en un format amb boletes que s’utilitza molt sovint com a farcit per pufs o coixins. Si tens algun puf per casa que ha anat perdent volum o vols fer el teu propi puf amb alguna tela que tinguis a Garcia Brufau te’l farcim amb boles de porexpan.

Fibres de polièster

Les fibres de polièster s’acostumen a trobar en format rotlle o amb bosses i s’utilitza molt per farcits de coixins o cobrellits. És un material que s’utilitza molt en tapisseria i es pot utilitzar per exemple per farcir algun coixí o cobrellit que s’ha quedat sense consistència o inclús per fer els nostres propis coixins o cobrellits.