Entres a casa i qui primer et rep és la teva estora, la primera benvinguda a casa teva. Avui dia trobem una gran quantitat de dissenys en estores; divertits, originals, clàssics, amb missatge, etc. Una estora parla de la casa i de les persones que hi viuen. A més a més, no hem d’oblidar l’objectiu principal d’una estora: poder espolsar-nos les sabates abans d’entrar a casa i evitar que embrutem el terra.

I tot i què sempre estan allí, arriba un dia en què l’hem de netejar. Però com fer-ho? Quins productes hem d’utilitzar per mantenir les fibres?

Si disposem d’un aspirador hem de començar aspirant tot el pols i brutícia superficial que pugui haver-hi. Sí, et sorprendrà la gran quantitat de pols, pèls i altres que pot arribar a sortir, però pensa que tot això no entra a casa i es queda a fora.

Si no tenim un aspirador a mà, us proposem un mètode alternatiu:

  • Sacsegem l’estora per a eliminar la brutícia superficial i preparem una mescla d’amoníac i sal i ho apliquem sobre l’estora i freguem amb un raspall. Deixem assecar per poder tornar a posar l’estora al seu lloc, i trepitjar-lo.

Enlloc de sal també podem barrejar aigua calenta, detergent rentaplats i una miqueta d’amoníac.

És important que la neteja de l’estora la fem a mà i que en cap cas la posem a la rentadora, ja que podria desfer-se’n totes les fibres a l’interior.

A Garcia Brufau disposem de tot tipus d’estores; per a interior i/o exterior, amb gran varietat d’estils i motius i de diferents materials.