Tots sabem que per a gaudir d’un bon descans és fonamental comptar amb un bon matalàs que estigui en condicions òptimes. Els matalassos de grafè es posicionen com una de les millors opcions del mercat ja que combinen grafè i viscoelàstica, dos materials que ens aporten beneficis que els models convencionals no tenen.

Si tu també vols gaudir d’un son reparador i despertar-te ple d’energia tots els matins, un matalàs de viscografè pot ser la millor solució per al teu descans. A continuació t’expliquem què tenen d’especial aquests matalassos:

Quins beneficis aporten els matalassos de grafè?

Els matalassos de grafè ofereixen múltiples beneficis per al nostre cos. Això es deu principalment a que es combina adaptabilitat, característica de la viscoelàstica amb la conductivitat tèrmica del grafè. Això suposa una major resistència i transpirabilitat, el que es tradueix en un millor descans.

Durabilitat

Els matalassos de grafè ofereixen una alta resistència i durabilitat i tenen una vida útil més llarga que altres matalassos del mercat. Així que si estàs pensant en canviar el teu vell matalàs, sense cap mena de dubte pot ser la inversió més rentable i segura.

Comfort i adaptabilitat

El grafè és un material amb una densitat molt baixa, per lo que resulta molt lleuger i gràcies a la viscoelàstica aconsegueix adaptar-se perfectament al cos. La combinació d’ambdós materials aconsegueix un major confort i traspirabilitat, un dels problemes característica dels matalassos viscoelàstics. A més a més, la seva lleugeresa resulta molt útil a l’hora de fer el llit, donar la volta al matalàs o transportar-lo.

Termoregurlador i transpirable

El grafè té propietats que garanteixen una millor temperatura, afavorint la eliminació de la calor durant la nit. Gràcies al seu sistema d’auto-arrofredament, aquests matalassos són ideals per a les persones caloroses o que suen molt mentre dormen. Són més frescos, transpirables i resulten perfectes per a combatre les males olors i humitats. Aquests beneficis també contribueixen a la durabilitat del matalàs.

Anti-bacterià

v Un altre dels grans beneficis de matalassos de grafè són les propietats antibacterianes, que afavoreix un descans molt més higiènic i saludable. El grafè és un material que no permet que les bactèries puguin reproduir-se i ajuda a evitar la presència d’àcars i microorganismes.

Efecte ionitzant

Els llençols acumulen energia durant la nit, energia estàtica que es produeix quan ens movem o pel contacte del cos amb els llençols. Tot i així, gràcies a les propietats ionitzants del grafè, aquests matalassos ajuden a alliberar aquesta energia afavorint la eliminació de l’estrès i aconseguint un descans molt més plaent.

Com veus, els matalassos de grafè són una de les millors opcions que existeixen actualment en el mercat. Però si encara tens dubtes, contacta amb nosaltres i t’ajudarem a trobar el matalàs que s’adapti perfectament al teu cos i a les teves necessitats.