L’època  més màgica de l’any ja està aquí. Com no podia ser d’una altra forma, parlem del Nadal. I com marca la tradició, toca pensar en regals, dinars i sopars, sorpreses i també en la decoració de les nostres llars.

I com a Garcia Brufau som força maneres, ens agrada fer la nostra pròpia decoració i al nostre equip hi ha colors per a tots els gustos.

Com has decorat casa teva aquest Nadal? Encara no ho has fet? Doncs, et donem alguns consells per a que siguis l’enveja de tots els teus familiars, amics i convidats. Som-hi!

  • Menys és més. Aquest consell pot ser aplicat en multitud d’ocasions però en aquest tema en concret, apostem pel minimalisme. És millor un adornament bonic que no pas deu. Escull el color predominant: vermell, daurat, plata, blau… i que tota la decoració tingui una mateixa sintonia.
  • Si no t’agrada posar l’arbre, perquè no dones un toc a les teves plantes? Folra amb tela o paper de color els testos i adorna’ls amb algun motiu senzill.
  • Reutilització i reciclatge. Els ornaments dels altres anys són sempre vàlids, ja que hi ha elements que no passen mai de moda.
  • Elements naturals. Aprofita al màxim els elements naturals: pinyes de pi, vesc, rames i fulles o bé una planta de flor de pasqua.
  • La taula. Els diners i els sopars són una part important de la celebració al Nadal, i per tant, la taula es mereix una decoració una mica més especial. Un centre de taula fet amb feltre pot ser una bona opció i molt senzill de fer. Amb unes estovalles o un hule de motius nadalencs serem uns perfectes amfitrions. A Garcia Brufau en tenim alguns de molt divertits.

Però sobretot lo important és que gaudeixis decorant casa teva i visquis la màgia d’aquesta època, especialment si tens nens a casa.