Si ets pare o mare saps que a mesura que el bebè creix desenvolupa noves capacitats i la seva curiositat va en augment i és totalment normal que vulgui sortir de la seva bressol i investigar per compte propi.

En el moment en què el petit comença a caminar, descobrirà que pot sortir del bressol sense ajuda i agafar coses que abans no podia.

Quan un nen ha de deixar el bressol per començar a dormir en el seu llit? Aquest moment no és igual en tots els bebès, com tampoc ho és el seu desenvolupament. Per norma general, aquest moment arriba als 2 anys o quan, per motius d’espai, el bebè es sent incòmode dins del bressol.

L’adaptació al llit pot ser complicada, ja que els petits conceben el seu bressol com un lloc de seguretat i protecció, i el llit es mostra un espai nou que desconeixen. Per a que els nens agafin confiança amb el nou llit, és important que els fem partícips de la preparació d’aquest canvi; tria dels llençols, decoració del llit, etc. És per això que, uns llençols de fantasia i del gust del petit poden canviar la visió que tenen del llit. Visita la nostra secció de tèxtil i descobreix la oferta que tenim per a nens i nenes.

Com ha de ser el primer llit?

Avui dia podem trobar amplia varietat de matalassos per a nens i complements per al seu descans, i a Garcia Brufau en som experts. Per això et recomanem que el matalàs ha de ser molt funcional, adaptat al descans del petit i còmode. I no has d’oblidar alguns consells de seguretat com:

  • El primer llit ha d’incloure una barana per a evitar caigudes.
  • Evita un capçal per al llit amb molts barrots, i que els barrots no estiguin gaire espaiats entre si.
  • El llit i el matalàs s’han d’adaptar a la perfecció per a evitar espais buits on el nen posi peus o mans.
  • El primer llit no ha de ser gaire alt i no ha de tenir cantonades perilloses.

Confia el descans del teu fill/a a Garcia Brufau, els teus experts en descans a Lleida.