Teles per fer servir al bany

El bany és un dels racons on passem més temps i del que més es fixen les nostres visites, per tant, cal prestar especial atenció a les diferents opcions que tenim al nostre abast a l’hora d’escollir les teles que podem fer servir. De tota manera, és cert que gran part de la població es decideix per una cortina llisa i blanca existeixen diferents opcions per donar-li personalitat a aquesta habitació.

Cortines

El fet de fer servir un teixit o un altre pot significar que hem de realitzar un major o menor manteniment o que la tela tindrà una textura diferent. Aquests són alguns dels teixits més populars del mercat:

  • Cotó: Aquesta tela és coneguda perquè és molt suau i permet fer-la passar per un procés de tint sense gaires dificultats. Per això, és fàcil veure aquest teixit en diferents colors i dissenys. Un dels grans avantatges que ofereixen aquestes fibres és que poden ésser fàcilment netejades.
  • Polièster:És la tela sintètica que més predomina i s’acostuma a barrejar amb cotó per incrementar la seva elegància. Aquest teixit es caracteritza per ésser especialment resistent, no s’arruga i és fàcil de netejar això converteix a aquesta tela en un element ideal per a usos domèstics.
  • Seda:

    Aquest teixit es caracteritza per ésser una de les teles amb més categoria i estil. D’altra banda, les composicions d’aquestes fibres necessiten d’un major manteniment i també tenen un preu més elevat que la majoria de teles.

  • Lli: És una fibra d’origen vegetal que degut a la seva procedència natural s’acostuma a arrugar amb facilitat però al mateix temps, també és un teixit molt més resistent que el cotó. No obstant, aquesta tela també és capaç d’absorbir la calor i les cortines d’aquest teixit tenen una gran caiguda.
  • Teles transparents: Aquest tipus de teles ofereixen una gran varietat de opcions pel que fa a disseny i a més tenen una gran suavitat. No obstant això, ofereixen menys privacitat que altres fibres i tenen una pitjor caiguda que els teixits naturals.

Factors decisius per escollir una cortina

 A l’hora de prendre la decisió de amb quina cortina ens quedarem per al nostre bany no solament cal tenir en compte el teixit sinó que també cal considerar d’altres factors:

  • Resistència: Les fibres que farem servir en aquesta habitació han d’ésser resistents al vapor. Per tant, no tots els teixits poden ésser vàlids per aquest racó de la casa. En aquest sentit, també cal que siguin capaços de suportar estirades al obrir o tancar la dutxa.
  • Manteniment: Segons el tipus de teixit que seleccionis aquest requerirà d’un major o menor manteniment i desenvoluparà més o menys arrugues. Per això, presta atenció a les especificitats de les diferents teles.
  • Disseny: Existeixen teles que ofereixen multitud de possibilitats diferents pel que fa a disseny i colors disponibles. Assegura’t de seleccionar un model que no desentoni amb la resta del bany per mantenir l’harmonia d’aquesta estància.

Ara que ja saps què tenir en compte a l’hora d’escollir la teva cortina de bany, descobreix aquí la extensa gama que tens a la teva disposició a Garcia Brufau.