Amb l’arribada del fred i la baixada de les temperatures és important renovar el teu llit per la tardor, així no passar fred quan arriben les nits fredes i poder dormir correctament i cuidant el nostre descans.

Des de Garcia Brufau sempre us animem a canviar la vostra roba de llit a les diferents estacions, ja que així descansarem molt millor perquè podrem adaptar-nos a noves necessitats.

Què necessitem per a descansar millor durant la tardor?

Per a adaptar-nos a la tardor el primer és canviar la nostra roba de llit i preparar la nostra habitació per a la temporada de tardor i hivern. Hem de tenir en compte diferents coses, com per exemple la temperatura del lloc en la qual vivim i la temperatura que solem tenir a la nostra casa, si utilitzem calefacció o algun electrodomèstic per a modificar la temperatura.
Una vegada tenim en compte la temperatura amb la qual comptem llavors podem començar a vestir la nostra habitació i fer-la més acollidora i càlida. Un altre aspecte que hem de tenir en compte és la nostra calor corporal i com ens agrada dormir per a sentir-nos més a gust.

Tria el millor edredó per al teu descans

No hi ha res més agradable que despertar-nos ben calentets amb el nostre edredó i no voler sortir del llit amb aquest fred. Per això és molt important triar un bon edredó que ens ajudi a descansar correctament i s’adapti a les nostres condicions.
Podem trobar diferents tipus d’edredons i el millor és que un especialista et pugui explicar les seves diferències. A continuació, us explicarem què has de tenir en compte per a triar un edredó. Encara així pots acostar-te a la nostra botiga i t’atendrem personalment perquè trobis la teva roba de llit ideal.

Diferents nivells tèrmics

Els edredons tenen diferents nivells tèrmics i en funció d’aquesta informació ens protegeixen més o menys del fred. Podrem triar el nostre edredó i decidir que nivell tèrmic volem, aquesta informació ens la donarà el fabricant i a part el gruix de l’edredó i el seu material.

Tipus de farciment

Un altre aspecte que hem de tenir en compte és el material del qual aquest fet el nostre edredó. És un aspecte molt important, ja que no sols ens aportarà més o menys calor, sinó que també pot variar molt el preu, ja que estem parlant de materials naturals o materials sintètics.
Els edredons de ploma o plomissol són els que ens aporten més aïllament tèrmic, però estan fets amb plomes d’oca pel que són més cars. Un altre tipus d’edredons més assequibles són els edredons sintètics o de fibres, aquests edredons poden variar en funció del seu gramatge i ens aportessin més o menys calor.

Troba la teva roba de llit a Garcia Brufau

Si encara no t’has decidit sobre quin edredó necessites per a aquesta tardor a Garcia Brufau t’ajudem a decidir-te. Pots visitar la nostra pàgina web per a descobrir més sobre la nostra roba de llit o també pots visitar la nostra botiga i així poder veure i provar els diferents productes abans de comprar-los.
Poder veure i provar el tipus d’edredó pel qual no acabes de decidir-te pot ajudar-te a saber si és l’edredó que necessites. Podràs veure la seva textura i el seu gruix i decidir quin és el més adequat per al teu descans.