Si estàs pensant a canviar el teu sofà o alguna butaca de casa teva, perquè ja no t’agraden, estàs cansat de veure’ls o simplement ja els i toca un canvi, a Garcia Brufau trobaràs una gran varietat de sofàs i butaques, no només de la millor qualitat, sinó de tots els estils i formes. Segueix llegint per trobar el teu sofà i butaca ideal amb Garcia Brufau.

Moltes vegades necessitem un canvi en alguna zona de la casa i no sabem per on començar, a vegades només amb algun petit detall, o reubicant els mobles ja és suficient, però sigui l’opció que sigui et donem alguns consells per aplicar a les teves estances.

Idees per redecorar la teva zona de descans

A Garcia Brufau som especialistes en mobles de descans, apostem sempre per la millor qualitat en els nostres productes per poder oferir sempre els millors resultats als nostres clients. A les nostres instal·lacions trobaràs solucions de tota mena per la teva llar i t’ajudarem a escollir la que més s’adapti a tu.

Si encara no tens clar que vols fer amb la teva zona de descans, t’ajudem amb alguns consells ben diferents però que t’ajudaran per poder donar-li un altre enfocament a la teva habitació.

Redissenya els teus mobles

Moltes vegades no és necessari llençar tots els mobles i canviar radicalment tota la sala d’estar, a vegades amb un petit canvi amb els mobles que ja tenim pot ser suficient. Per exemple, utilitzar una funda pel sofà o per les butaques, per canviar-li el color, o entapissar els mobles per canviar la tela perquè ja no ens agrada o perquè en volem una altra més agradable.

Per totes les possibles idees que et vinguin al cap, trobaràs una solució ideal a la nostra botiga. Podem entapissar els teus mobles amb una gran varietat de teles i colors, per trobar el que més t’agradi. També tenim opcions de fundes pels sofàs i les butaques que segur que s’adaptaran a la perfecció als teus mobles i gustos.

Canvia la ubicació dels teus mobles

Et dóna la sensació que la teva saleta és petita? Que no té suficient llum o que hi ha massa mobles pel mig? Si tens aquestes sensacions, igual és moment de canviar la ubicació dels teus mobles. Moltes vegades tenim la percepció que les habitacions són més petites del que realment són, però el problema és que estan mal ubicades.

Prova de moure el sofà de lloc, amb vistes amb alguna de les finestres i que no doni l’esquena a cap zona de pas, així tindràs més visió quan estiguis assegut al sofà i no et tallarà el pas. Intenta reubicar aquells mobles més necessaris i desfés-te dels que no sàpigues on posar. Ja veuràs com canvia completament la teva visió.

Els petits detalls marquen la diferència

Una planta, uns coixins amb més color, una catifa, o simplement un quadre. A vegades aquests petits detalls ja són suficient per canviar completament tota una habitació. Si no tens ganes de fer un gran canvi però necessites canviar coses i veure-les diferent prova d’afegir petits detalls.

Aprofita i canvia el sofà

Sempre busquem alguna excusa perquè sembli que mai és un bon moment per canviar el sofà, però deixat d’excuses. Els sofàs no només s’han de canviar pel seu deteriorament amb els pas del temps, també s’han d’anar adaptant a les nostres necessitats al llarg dels anys.

Per exemple, quan es tenen fills necessitarem un sofà més gran i que sigui més robust, per aguantar molt moviment, en canvi, quan ja es té una edat més avançada, el sofà pot ser més petit, per poder-se ajustar millor als espais i més pràctic i còmode per asseure’s i aixecar-se fàcilment.

Els sofàs han de durar molts anys si tenen una qualitat òptima, a Garcia Brufau treballem amb els millors materials per poder oferir la millor garantia als nostres clients. Deixa’t assessorar per nosaltres.