En aquest últim any hem donat molta més importància als diferents elements de casa nostra i en com sentir-nos més a gust. Hi ha hagut un gran augment de la demanda de teles per entapissar a Lleida, ja que la gent ha volgut renovar molts mobles de casa o altres teles.

A causa del desgast, a vegades podem tenir mobles que aparentin ser vells, però amb un petit canvi de tapisseria pot semblar nou, o simplement volem donar un canvi a la nostra casa canviant algunes teles com veurem a continuació.

Troba les teles que necessites a Garcia Brufau

A Garcia Brufau som un referent a la província de Lleida en articles de descans, tapisseria i mobles. Després d’una trajectòria de més de 100 anys la nostra família i la nostra empresa s’ha anat adaptant i desenvolupant al llarg dels anys per poder adaptar-se a les necessitats dels clients.

A la nostra botiga no només trobaràs aquelles teles que estàs buscant a més a més t’oferim la millor qualitat al millor preu i sempre disposem d’una atenció personalitzada per a cada persona, perquè el nostre objectiu que tothom que visita la nostra botiga acabi trobant allò que busca i que més necessita.

Teles de bany

Creus que el teu bany necessita un canvi? Disposem de teles especials per estances de bany. Aquestes estan fetes amb els millors materials i acabats perquè puguin resistir la humitat i sempre es mantinguin en el millor estat.

Pots trobar diferents teles com cortines per banyeres o cortines per les finestres amb una gran varietat de colors i estils. Podràs escollir-les i comprar la tela que necessites i els metres necessaris sense cap mena de problema.

Polipells

Vols fer un canvi radical amb algun moble de casa teva? Vols donar-li un aspecte més elegant però sense gastar-te molts diners? Tenim la solució perfecta. Els entapissats amb teles de polipells.

Les polipells són una imitació de la pell però estan fets amb materials de procedència no animal. Tenen uns acabats realment semblants a la pell, però són més fàcil de cuidar i no són tan delicats. A la nostra botiga trobaràs un gran catàleg de polipells.

Pells naturals

Si necessites pells naturals per algun entapissat tenim a la teva disposició una varietat de pells amb els millors acabats i de la millor qualitat. La pell natural té una gran resistència i ens durarà molt temps en molt bon estat.

Dins de la nostra gran selecció segur que trobes aquelles que més t’agrada i que més bé queda en la teva decoració.

Tapisseria varia

Si el que necessites són teles vàries, de diferents colors, textures o dissenys a Garcia Brufau t’oferim una gran varietat ja sigui per algun moble en concret, coixins, cortines, etc. Ens adaptem en tot moment a les necessitats de cada producte i de cada client.

En els nostres productes sempre podràs gaudir d’una gran qualitat, disseny i resistència que ens diferencien i que portem tant de temps treballant.

 Automoció

A Garcia Brufau també posem a la teva disposició una extensa oferta de teles d’automoció, amb la millor resistència i qualitat per poder garantir al màxim el vostre confort durant la conducció.