La roba de llit

Sovint no els hi prestem gaire atenció a aquests productes tèxtils i els renovem degut al seu desgast amb el pas dels anys. No obstant, la roba de llit pot  donar un toc de modernitat al teu dormitori i ser el primer pas per a renovar la decoració de la casa.

Els colors

El color escollit per a les peces que cobriran el teu jaç pot dir molt sobre tu. Si el que vols és un entorn tranquil pots decantar-te per colors com el blanc, el beix, el gris o els tons pastel. El costat bo d’aquestes tonalitats és que no destaquen en excés i poden utilitzar-se en qualsevol estació del any. En contraposició, si preferim un color més cridaner per crear un entorn més fresc i juvenil podem escollir el blau de cobalt, el groc tropical o inclús el rosa.

Estils

Al llarg d’aquesta temporada predominaran el estils ètnics, que es caracteritzen no solament per el tipus d’estampats que llueixen sinó també per fer servir colors vius per donar personalitat a aquesta habitació. Un altre dels estils que venen amb força aquest any és el de inspiració natural, amb peces que fan clara al·lusió als diferents paisatges vegetals que podem trobar al voltant del món.

Estampats

Aquest any les darreres tendències en estampats donen un paper rellevant als estampats geomètrics, d’aquesta forma és molt probable que si vas a alguna botiga de decoració trobis fundes nòrdiques amb diferents figures des d’aquelles més sofisticades a d’altres de més arriscades. D’altra banda, també tornen amb força els estampats de quadres acompanyats de colors bàsics, com per exemple: el vermell o el blau.

Teixits

En aquesta temporada no solament cobraran rellevància els colors i dissenys dels teixits en el dormitori sinó que també tindrà importància l’origen d’aquests. Es per això, que les darreres tendències apunten cap als teixits d’origen natural i de fabricació sostenible ja que cada cop existeixen més persones compromeses amb el medi ambient que no desitgen que el seu descans signifiqui un augment de la contaminació del planeta.

Coixins

En les darreres tendències en aquest article també predominen els colors en tons neutres,  com per exemple: el blanc, el negre o el beix. A més, aquests tons mai passen de moda i podem col·locar-los en diferents racons de la llar. Pel que fa a l’estil, un dels més populars és el tropical degut a la bellesa del seus motius florals combinada amb colors càlids. També sobresurten aquells coixinets que combinen diferents tonalitats i que cridaran l’atenció dels teus convidats.

Decorar el llit

Una de les tendències més interesants d’aquest any es la combinació de diferents coixinets en el dormitori, aquest concepte és molt polivalent i el podem aplicar sense importar el teixit, colors o l’estampat dels coixins que fem servir per decorar aquest espai.