A Garcia Brufau som especialistes en productes pel descans, però dins del nostre catàleg pots trobar una zona de ferreteria destinada a facilitar material per als més manetes de casa. A continuació us expliquem alguns dels materials que us podem oferir per realitzar les vostres feines de bricolatge.

Coles pels treballs de tapisseria

Un dels productes més utilitzats per fer qualsevol tipus de manualitat o bricolatge és el pegament. Es un producte que venem molt per aquelles persones que volen utilitzar aquest producte per entapissar una cadira una butaca, etc.

Deixa’t assessorar per trobar la millor pega, cola o material adhesiu per diferents superfícies o materials. Tenim a la vostra disposició un gran ventall d’opcions al vostre abast.

Alguns utensilis de tapisseria que pots necessitar

Si estàs duent a terme o vols fer algun treball de tapisseria necessitaràs tenir al teu abast alguns estris com, tisores, cúter, agulles, etc. Per restaurar els teus mobles sense cap problema. Utilitzar els estris correctes et permetrà obtenir i realitzar els diferents processos de la millor forma i amb els millors resultats.

Màquines especials per tapisseria

També pots necessitar algunes màquines, en funció del projecte de bricolatge que estigues duent a terme, com per exemple, una màquina per tallar espuma, màquina per encolar silicona, màquina per tallar acrílic, entre moltes altres.

Deixa’t assessorar o consulta’ns sobre algun dubte que tinguis i t’ajudarem a trobar la millor solució i la millor màquina per realitzar les feines d’entapissar de forma més segura i fàcil.

Accessoris de tapisseria

Els accessoris de tapisseria s’utilitzen per allargar la vida dels teus mobles. Deixa’t assessorar pels nostres experts que t’ajudaran a escollir entre tot el nostre catàleg per trobar la millor solució amb la millor relació qualitat, preu i disseny.

Zona de merceria

Per millorar l’aparença i l’estil del teu disseny tenim al vostre abast una extensa oferta de productes de merceria com cintes, fils, cordons i sobretot decoració per les teves peces que faran que les teves confeccions destaquin i siguin les més originals.

Grapadores de tot tipus

Una altra eina molt utilitzada en tapisseria i per realitzar qualsevol projecte de bricolatge són les grapadores, per oferir una ràpida solució en feines de fixació. Pots escollir entre diferents tipus de grapadores, entre elles, grapadores d’aire comprimit, grapadores manuals o elèctriques.

Vols canviar les potes del teu sofà?

Vols donar-li un altre aspecte al teu sofà o vols millorar el seu aspecte deteriorat pel pas del temps? A Garcia Brufau t’oferim una bona solució per canviar les potes del teu sofà. Pots escollir entre una àmplia varietat de potes i escollir la que més s’adapti als teus gustos, estil i comoditat.

Accessoris per tendals

Aconsegueix tot el que necessitis pels teus tendals, des de diferents tipus de teles fins a les estructures com riells. Deixa’t assessorar per trobar la millor solució i que el teu tendal llueixi perfecte des del primer dia.