18. FERRETERIA
Ferreteria

 Coles

Adquireix els teus adhesius, pega i coles per als teus treballs de tapisseria.

Utensilis de tapisser

Amb el nostre assortit d’eines especials per a tapisseria podràs restaurar tots els teus mobles i realitzar les teves confeccions de tapisseria sense cap problema.

Hules

Protegeix les teves taules sense renunciar al disseny i la decoració. Pots escollir les mesures que necessitis.

Màquines

Amb les nostres màquines especials de tapisseria, totes les teves confeccions i restauracions seran molt més fàcils de fer.

 Accessoris tapisseria

Allarga la vida dels teus mobles i peces de tapisseria amb el nostre assortit d’accessoris i complements. Els nostres experts t’aconsellaran oferint sempre qualitat i disseny.

Fils

Amplia gama de bobines de fil amb multitud de materials i colors. Què tens en ment? Deixa’t assessorar sobre el tipus de fil que més et convé.

 Grapadores

Les grapadores són eines de fixació de fàcil ús amb resultats òptims. Molt útils en els teus treballs de tapisseria, bricolatge, etc. Escull entre grapadores manuals, elèctriques o d’aire comprimit.

 Merceria

Posem al teu abast una extensa oferta de cintes, fils, cordons, granadures i complements de decoració per a les teves confeccions.

 Potes de sofà

Perquè no canviar tu mateix les potes del teu sofà passats uns anys? Escull entre els diferents models que t’oferim i el que millor s’adapti a l’estil del teu sofà o butaca.

 Accessoris de tendals

Tot el que necessites per a què el teu tendal llueixi perfecte com el primer dia, ho pots trobar aquí. Des de complements com teles de ràfia fins a estructures com riells. Deixa’t assessorar.

 Bastons

Amplia gama de bastons de passeig i/o ajuda en diferents models i cobrint diferents necessitats. Ideals per a persones grans i/o amb mobilitat reduïda.