Història

IMG_1116

Fundada el 1912 per D. José Garcia Fondevila es va iniciar com una fàbrica de curtits per a guarnicioneria i marroquineria i desenvolupant-se en el temps, es va ampliar en articles de descans i tapisseria.

A dia d’ avui, l’empresa, dirigida per A. Garcia s’ha adequat a les necessitats del mercat, convertint-se en un referent a Lleida en articles del descans, la tapisseria i el moble. El nostre objectiu és tenir cura i satisfer els nostres clients, i per això, oferim qualitat i bon servei.

Gràcies a vostè complim 100 anys, i esperem poder complir-ne 100 més.

La botiga Garcia Brufau posa al seu abast tot el necessari per al seu descans i confort. A Garcia Brufau portem des de 1912 vetllant pel seu descans cosa que ens ha fet esdevenir experts del sector. A més, tenim una àmplia secció de tapisseria on trobarà tot el necessari per a tapissar i restaurar els seus mobles. Podrà trobar: cortines, espumes a mida, teles de tapisseria, tot tipus de terres i eines i complements de ferreteria.
Vingui a visitar-nos a l’Avinguda Alcalde Porqueres, 106 de Lleida i descobreixi tot el que podem fer per vostè. Garcia Brufau (Ilerconfort) és la seva botiga de descans i tapisseria a Lleida.

La nostra botiga