3. ZONA DESCANSO_1100x250
Zona Descans

SOFA CAMA NURIA

Sofàs i Butaques

Descobreix l’extensa gama de sofàs, butaques, sofàs-relax i puff’s. A Garcia Brufau oferim els dissenys, materials i colors que millor s’adapten al teu confort.

COLCHON-MUELLES-STYLUS

Matalassos

En descans no hi ha res establert, per això, t’oferim matalassos de làtex, visco-elàstica, motlles, espuma, grafè, amb els millors materials i acabats.

SOMIER-FIJO-CLASIC

Somiers i Canapès

El millor complement per al teu descans són les bases fixes, els somiers articulats o els canapès, aportant un extra d’emmagatzematge a la teva llar. Descobreix la teva millor opció.

CAMA-HOSPITALARIA-ERGO

Llits hospitalaris

Mobiliari hospitalari per a millorar el descans i el confort d’aquelles persones amb mobilitat reduïda.

91768024

Coixins

El coixí és la peça clau per aconseguir un descans complet. Escull entre fibra, gel, visco, làtex i plomes. També t’oferim coixins especials com els cervicals, lumbars o collarins.

FUNDA-ASPEN

Tèxtil i Llar

Tota la roba de llit i per a la teva llar amb els millors materials I acabats sense renunciar al disseny i decoració de les teves habitacions.

Comedor-3

Mobles

T’oferim una amplia gama de mobiliari per a les estances de la teva llar: dormitoris infantils, juvenils, i de matrimoni. Disposem de mobles per al teu menjador, entre d’altres. Descobreix-los.

BARANDILLA

Bebè

A Garcia Brufau posem al teu abast tot els complements necessaris per al descans del teu bebè a més a més, d’accessoris per a garantir un descans confortable i segur.