7. CAMA HOSPITAL
Llits hospitalaris

COLCHONETA-ANTIESCARAS

Matalasset Antiescares

Aquest tipus de matalassos estan connectats a un compressor que infla i desinfla alternativament les cel·les del matalàs per a modificar els punts de pressió sobre els quals descansa el pacient. Són un sobre-matalàs, és a dir, es precisa d’un altre matalàs a sota, pensats per a persones amb mobilitat reduïda

TRAPEZIO

Trapezis

Complement de llit hospitalari que facilita moure’s i aixecar-se, especialment a persones amb mobilitat reduïda. Els llits hospitalaris incorporen suports especials per als trapezis.

Llits clínics

Els llits hospitalaris incorporen somiers articulats per a garantir els descans en els moments més necessaris. Pensats per a persones de mobilitat reduïda, incorporen suports per a complements com poden ser el trapezi, el goter, baranes, etc.

BARANDILLAS-ABATIBLES

Baranes

Baranes laterals que ofereixen la màxima seguretat al pacient. Abatibles i adaptables a diferents models de llit, i a més a més, són molt fàcil de col·locar.

RESPALDO-AJUSTABLE

Incorporadors

Respatller ajustable en cinc posicions, ideal per a poder estar a damunt del llit.

MESA-AUXILIAR

Taules auxiliars

Les taules-llit són ideals per a aquelles persones que necessiten estar temps al llit. Inclinable i regulable a l’altura desitjada.