16. SUELOS
Terres

 MOQUETA

Moquetes

La moqueta és una solució per al sòl de la teva llar que mai passa de moda. D’instal·lació senzilla, resulta molt confortable i còmoda, tan a l’estiu com a l’hivern. Escull el tipus de moqueta que millor s’adapti a la teva llar.

 CESPED-ARTIFICIAL

Gespa artificial

Decora el teu jardí amb gespa artificial i digues adéu a qualsevol tipus de manteniment. Pots adquirir-los en rotllos i són molt fàcils d’instal·lar. A més a més, t’oferim diferents tipus de gespa per a una major adaptació de les teves necessitats.

felpudo

Estores

Rep la millor benvinguda dia rere dia amb la teva estora. La teva llar amb personalitat i amb un toc divertit. A més a més, de ser una peça important per assegurar-nos que les nostres sabates estan netes quan entrem a casa.

 ALFOMBRAS-BAÑO

Catifa de bany

Funcionalitat per a un sòl sempre sec i una aportació de disseny al teu bany. Escull el model que més t’agradi entre la gran varietat de la qual disposem. Disposem de catifes en diferents formes per a banyeres, lavabo, bidet, etc.

 vinilos

Vinils de terra

Ara amb el vinils de terra, el disseny de la teva llar no té límits. Escull el que més t’agradi i decorar casa teva amb el vinil de terra; fàcil d’instal·lar i de senzill manteniment.

Sintasol

La immensa varietat d’acabats ofereix moltes possibilitats de disseny en un tipus de sòl de manteniment ràpid i senzill. El sòl sintasol és aïllant tèrmic i acústic.

 Goma americana

El sòl de goma americana ofereix infinites aplicacions tan d’ús domèstic com industrial. Tipus de sòl molt fàcil d’instal·lar i de netejar amb gran varietat de models per a escollir.

Catifes d’animals

Gaudeix del suau tacte de la teva catifa de pelatge natural, i a més a més de protegir el teu sòl, decores la teva llar. T’oferim diferents dissenys per a escollir el que més s’adapti a tu.