5. COLCHON
Matalassos
Descarrega’t ara el nostre catàleg

colchones-hukla-visco-plus-hr

Visco

Matalassos d’extrema qualitat en viscoelàstica que proporcionen gran alleujament de la pressió i garantint un descans reparador. Aquest tipus de matalàs es pot combinar amb molles o espumes.

Colchón-Termotech-Grafeno-Trizona-Hukla

Grafeno

Matalàs que combina grafeno i viscoelàstica. El grafeno és un material revolucionari que presenta propietats termoreguladores, per a garantir la millor temperatura.

COLCHON-LÁTEX_2

Làtex

Matalàs amb gran adaptabilitat, gràcies al làtex que és un material natural de gran elasticitat i adaptació. Els matalassos de làtex són ideals per a llits articulats i per a aquells dorments que necessiten un descans més suau.

Molles

Els matalassos de molles ofereixen gran fermesa i resistència. Trobem diversos tipus de molles: ensacats, continus o bicònics, que gràcies a la combinació de materials ofereixen un confort òptim per al dorment.

COLCHON-ESPUMA-TWIST

Espuma

Els matalassos d’espuma ofereixen alta capacitat de recuperació a l’estat natural i llarga durabilitat. A més a més, de presentar una perfecta transpiració i propietats optimes per al descans. Existeixen diferents tipus de densitats per a cada dorment.