6. SOMIER
Somiers i canapès

Bases entapissades

Les bases entapissades proporcionen la fermesa adequada al nostre descans. Molt recomanables per a persones amb dolors d’esquena. Aconsellem usar aquest tipus de bases en combinació d’un matalàs de molles o espuma, per aportar un extra de fermesa

Canapès abatibles

Si busques comoditat, elegància i un extra d’emmagatzematge, necessites un canapè abatible. A més, ofereixen dissenys adaptables segons les teves necessitats i gustos. Obertura frontal, lateral o amb calaixos.

Somiers fixes

Els somiers d’aquest tipus s’adapten a la perfecció a qualsevol tipus de matalàs que posem damunt; làtex, visco, molles, espuma, grafeno, etc. Són molt transpirables i de llarga durada. Diferents mides i màxima qualitat garantida.

Somiers articulats

Somiers elèctrics o manuals, que s’adapten a les necessitats de cada u aportant salut i descans. Ofereixen diferents nivells de posició mantenint en cada moment l’equilibri corporal i postural.

Lliteres

Ideal opció per a estalviar espai en habitacions petites. Pots escollir entre lliteres fixes o plegables, la que millor s’adapti al teu espai.