Els problemes d’esquena són més freqüents del que ens pensem. Però hem de saber que hi ha element del nostre dia a dia com per exemple els coixins que poden millorar el mal d’esquena . Es tracta d’una dolència que afecta a més del 50% de la població, i que el treball i la vida sedentària actuals no ajuden a millorar.

Descobreix amb Garcia Brufau els diferents tipus de coixins que et poden ajudar a millorar el teu descans.

El descans és molt important per la nostra esquena

Quan parlem de mal d’esquena, moltes vegades ho associem a lesions esportives, estrès, postures perjudicials, o a com caminem. Sorprenentment, també ens afecta la nostra forma de dormir. Al llarg de la nostra vida, passem moltes hores al llit i la columna vertebral es pot veure perjudicada per no dormir en les posicions adequades.

A més a més la qualitat i l’estil de productes que escollim pel nostre descans també ens pot afectar a possibles dolències que ens puguin aparèixer. Cadascú ha d’escollir aquell coixí o matalàs que s’adeqüi a la seva forma de descansar.

Els millors coixins pel mal d’esquena

El dolor de cervicals sorgeix, moltes vegades, perquè no hem escollit el coixí més correcte per nosaltres. La millor opció és un coixí que no obligui a adoptar una postura forçada pel coll.

A Garcia Brufau oferim coixins que s’adapten a les diferents necessitats de cada persona:

Coixins de viscoelàstica

Els coixins de viscoelàstica són perfectes per una posició cervical correcta durant tota la nit. Són coixins que aporten fermesa, però respecten la postura natural de cada persona i són molt recomanats per persones que dorment de costat. Són materials hipoal·lèrgics perfectes per tota mena de persones.

Coixins de làtex

Els coixins de làtex ofereixen un gran descans i faciliten la transpiració gràcies al seu nucli perforat. Són molt pràctics i còmodes sobretot per la posició cervical i també són molt higiènics.

Coixins cervicals

També existeixen coixins especials per les cervicals, que mantenen el coll i el cap en una posició neutra i són ideals pels qui pateixen mal d’esquena, apnees o dificultats en la respiració.

 Altres coixins

Igualment, el coixí ha de tenir una alçada adequada, segons la posició que acostumem a adoptar. Per exemple, si dormim de costat, el coixí ha de ser gruixut, d’uns 15 centímetres; en canvi, si dormim boca amunt, aquesta ha de ser més fina, d’uns 12 centímetres.

No és recomanable dormir boca avall, però si es dorm així, el coixí ha de ser de 10 centímetres com a màxim per no forçar la musculatura del coll i de l’esquena.

Cal tenir en compte que, si solem anar canviant de posició, el millor és que el coixí tingui una gran flexibilitat.

A la nostra pàgina web podràs trobar tot els tipus de coixins que tenim a la vostra disposició. Si necessites ajuda o vols que t’aconsellem per millorar el teu descans contacta amb nosaltres o visita la nostra botiga física.