Comença el bon temps i és el moment d’aprofitar la terrassa del nostre habitatge per a realitzar tot tipus d’activitats a l’aire lliure. Des de Garcia Brufau recopilem algunes idees de com decorar la teva terrassa per a l’estació regna: l’estiu, així com productes que podries afegir. Pot ser que tinguis una terrassa a casa, però no saps com aprofitar-la ara que s’aproxima el bon temps. Amb aquestes idees de decoració exterior, mobiliari o il·luminació, tindràs la teva terrassa llista en un tres i no res i seràs l’enveja de tots els teus amics.

Adaptar-se a l’espai

En primer lloc, tingues en compte la grandària del lloc que decoraràs, no importa si és un petit balcó o un gran jardí amb piscina, el més important és adaptar-se a ell. No cal dir que no és necessari utilitzar tots els elements que et recomanarem a continuació, només els que millor encaixin amb la teva terrassa.

Tenir plantes

Tenir plantes a la terrassa és una bona manera d’estar més prop de la naturalesa i encaixar a la perfecció amb l’entorn que ha de tenir un lloc com aquest. A més de com a objectes de decoració, també es poden utilitzar com a separació natural d’espais si el jardí és molt gran.

Utilitza mobles de fusta

En aquesta mena d’ambients, la fusta és el material ideal, encara que ha de ser un que estigui preparat per a estar a la intempèrie. També pots utilitzar vernissos especials pensats per a protegir els mobles. En el cas que no vulguis utilitzar fusta, actualment existeixen altres materials a base de resina que la imiten, sense necessitat d’un manteniment especial. Si el que cerques són els millors mobles de fusta, a Garcia Brufau disposem d’un estoc molt gran de tota mena de mobles, perfectes per a combinar amb els teus millors estils de terrassa i amb tota la teva casa. Des de sofàs, butaques i hamaques.

Crear zones amb ombra

Encara que el sol és benvingut, no és recomanable estar exposat tot el temps, per la qual cosa és important que existeixin zones d’ombra per a resguardar-se sempre que vulguem. Això es pot aconseguir fàcilment amb ombrel·les, pèrgoles o tendals. Cerca una opció que encaix bé amb la resta d’elements i imiti l’entorn. A l’estiu el sol estreny i el millor perquè els teus convidats vulguin tornar i el teu poder gaudir de la teva terrassa pot ser creant una zona de chill-out.

A la nit baixa la temperatura i és el moment perf

Pensa en la il·luminació

ecte per a sortir a gaudir de l’aire lliure. Per a això necessitem tenir una bona il·luminació a la terrassa, que pugui crear un ambient relaxat i íntim quan cau el sol. Aquesta s’ha de cuidar al màxim ja que, amb la pujada del preu de la llum, una mala instal·lació ens pot acabar costant una fortuna, així com un altre problema.
Amb una bona il·luminació eliminaríem el gran problema de les aglomeracions de mosquits prop dels focus ja que, aquesta és la raó per la qual ocorren.

La teva terrassa llesta per a l’estiu amb Garcia Brufau

Aquests són només alguns dels pocs consells de la infinitat de coses que es poden arribar a fer en una terrassa per a preparar-la per a l’estació regna: l’estiu. Amb una mica d’imaginació i poques coses com les que hem vist podem arreglar la terrassa al nostre gust i estil.
Trobaràs una gran varietat d’opcions, teles i teixits per a la decoració a Garcia Brufau, visita la nostra botiga i estarem encantats d’atendre’t i ajudar-te a trobar allò que estàs buscant.