Amb l’arribada de l’estiu cada vegada més a prop us volem donar 5 consells per preparar la casa per l’estiu . Depenen de cada casa i de cada espai podrem adaptar la nostra casa a les diferents estacions d’una manera o una altra, però amb algunes petites idees i una mica d’imaginació podrem crear espais més agradables.

A Garcia Brufau sempre us animem a fer petites variacions en les vostres habitacions en les diferents estacions de l’any, per adaptar la vostra llar a les diferents temperatures i característiques de les diferents èpoques de l’any. Solen ser petits canvis, però que ens faran sentir molt més a gust.

Refresca la teva habitació

Si pensem ja en l’estiu i en casa nostra, el primer que ens pot venir a la ment són les nits caloroses, quan no sabem com posar-nos, dormim destapats, però a vegades tenim fred, per això podríem adaptar alguns elements de la nostra habitació, com per exemple els diferents teixits per poder descansar millor.

Podeu canviar els llençols per alguns més frescos de cotó i utilitzar també color clars que ens aportaran sensació de frescor. També podem utilitzar un cobrellit que canviarem per l’edredó d’hivern i també ens taparà en cas de tenir una mica de fred duran les nits, però no ens aportarà sensació de calentor.

Utilitza colors vius i frescos

Si utilitzem colors neutres pel llit o pel sofà perquè ens facin sensació de fresc podem barrejar aquests colors neutres com el blanc o el beix amb coixins o altres elements com mantes o coixins amb colors més vius per apartar lluminositat a les nostres sales com per exemple el menjador.

Aquesta temporada els colors vius i llampants com el groc, verd o taronja es porten molt i es combinen tots entre totes per crear estils molt vius i que ens donin molta alegria a la nostra llar.

Els teixits són importants

Una vegada ens hem desfet de la mantes gruixudes i els farcits nòrdics toca apostar pels teixits naturals. Els teixits com el cotó o el lli són els més recomanables per aquestes estacions perquè són molt frescs.

Aquests tipus de teixits deixen transpirar, deixen passar l’aire i absorbeixen la humitat. D’aquesta manera aconseguiràs una temperatura més adequada per les caloroses nits d’estiu i podràs descansar millor.

Vesteix el terra

Tot i que s’acostuma a recomanar no utilitzar catifes duran els mesos d’estiu perquè sembla que ens facin sensació de calidesa, com busquem a l’hivern. Pels mesos d’estiu recomanem utilitzar en aquelles zones on vulguem vestir el terra algun tipus de catifes més adequat per aquestes èpoques.

Podem trobar catifes amb teixits més frescos Yute, que ens aportarà un estil molt estiuenc, o inclús catifes de pèl curt o viníliques en segons quins espais de la nostra casa. Aquestes ens ajudaran a decorar les nostres estances i podem aportar colors o estampats per donar aquest toc més d’estiu.

La teva casa llesta per l’estiu amb Garcia Brufau

Aquest només són alguns consells de la infinitat de coses que es poden arribar a fer en una llar per adaptar-la a les diferents estacions de l’any. Amb una mica d’imaginació i poques coses com les que hem vist podem arreglar la casa al nostre gust.

Trobaràs una gran varietat d’opcions, teles i teixits per la teva decoració a Garcia Brufau, visita la nostra botiga i estarem encantats d’atendre’t i ajudar-te a trobar allò que estàs buscant.