A Garcia Brufau som especialistes en descans i per això sempre t’aconsellarem sobre quin matalàs t’ajudarà a descansar millor, com els matalassos de làtex, però a continuació expliquem tots els que podràs trobar a la nostra botiga.

Abans de comprar el nostre matalàs hem de saber quines són aquelles característiques que valorem pel nostre descans i tenir-les en compte, ja que cada tipus de matalàs en funció dels seus components ens aportarà unes comoditats o unes altres.

Tipus de matalassos

Si heu estat buscant o comenceu a buscar un nou matalàs us haureu adonat que en els últims temps cada cop hi ha més tipus de matalassos diferents amb diferents materials i característiques.

A continuació us expliquem cada tipus de material i quines són les seves característiques perquè ho pugueu tenir molt clar abans d’escollir el vostre matalàs i poder millorar el vostre descans amb Garcia Brufau.

Característiques d’un matalàs de làtex

Els matalassos de làtex tenen una gran elasticitat i s’adapten molt bé, ja que el seu material, el làtex és natural. També són matalassos molt transpirables i hipoal·lèrgics per això el fa un matalàs molt ergonòmic i de qualitat.

En ser tan flexibles s’acostumen a utilitzar per a llits articulats i també per persones que volen un descans més suau. Tenen una gran durabilitat i qualitat, i el preu varia en funció del grau de làtex natural que contingui i amb quin altres materials estigui barrejat, depenen del greu de confort que es vulgui aconseguir.

Característiques d’un matalàs de viscoelàstica

Els matalassos de viscoelàstica són de gran qualitat i són matalassos que es barregen amb altres materials com espuma o motlles depenen del grau de confort que es vulgui o la comoditat.

Són matalassos molt adaptables i poc transpirables pel nostre cos per la seva gran superfície de contacte, i per això ens dona més sensació de calor. Aquests matalassos són molt aconsellables per utilitzar en llocs freds o poc humits.

Característiques d’un matalàs de grafeno

El grafeno és un material molt revolucionari i això es deu al fet que és un material termoregulador i aquesta característica quan es barreja amb la viscoelàstica que és molt adaptable aconsegueixen la combinació perfecta.

També és un material molt adaptable i amb molta capacitat de memòria per això el fa tan confortable i s’utilitza molt en hospitals i geriàtrics.

Característiques d’un matalàs de motlles

Els matalassos de motlles varien una mica en funció del tipus de motlles, però ofereixen una gran fermesa i resistència.

Característiques d’un matalàs d’espuma

Els matalassos d’espuma ofereixen una gran durabilitat en el temps perquè tenen una alta capacitat de recuperació de l’estat natural. Són matalassos molt transpirables i ofereixen un gran confort per al descans. I la seva densitat pot variar en funció de la densitat que triem pel nostre matalàs d’espuma.