Dormir bé i descansar és primordial per al teu benestar. El teu dormitori ha de ser el teu temple i el seu principal component és el llit. Sense cap mena de dubte, l’element indispensable de la teua habitació és el matalàs.

És el lloc en el qual més temps passes i no sols per dormir sobre ell tota la nit, sinó que també és el teu aliat per aconseguir el descans perfecte per fer una bona migdiada, llegir, veure pel·lícules o acabar detalls de la feina. El teu company ideal per aquells dies en què no vols sortir del llit.

Per aquests motius i les hores que passes en el teu matalàs és important seleccionar el que millor s’adapti a les teves necessitats i aconseguir tenir la suficient energia i vitalitat l’endemà.

Què són els matalassos de molles ensacades?

Entre els diferents tipus de matalassos que existeixen, els de molles ensacades destaquen per la seva alta capacitat d’adaptació anatòmica. S’adapten perfectament als moviments i poden suportar variacions de pes en diferents costats sense enfonsar-se. A més, aquests són menys sorollosos, a diferència dels matalassos de molles tradicionals.

Els matalassos de molles ensacades són els que porten en la seva composició unes molles disposades en sacs o bosses individuals que afavoreixen una major adaptació del cos i una total independència entre tots dos costats. Les molles s’uneixen transversalment a través de files de teixit termo soldat individualment.

La tecnologia de molles ensacades permet un perfecte ajust a conseqüència de la independència i flexibilitat de cadascun dels seus molls atorgant màxima durabilitat al matalàs gràcies a una correcta distribució del pes.

Qualitat matalassos de molls ensacats

No tots els matalassos de d’aquest tipus ofereixen les mateixes prestacions. Hi ha models de gamma mitjana i models de gamma alta. Els factors que determinaran les millors o pitjors prestacions d’uns models sobre uns altres són la qualitat i la quantitat de les molles.

Pel que fa a la qualitat dels molles ve determinada pels materials amb els quals estan fets juntament amb el diàmetre i nombre de voltes del fil d’acer. D’altra banda, el nombre de molls no hauria d’estar per sota del 220/230 per metre quadrat.

La qualitat del teixit de l’ensacat, així com el seu sistema d’unió i segellament són importants per a determinar la qualitat del matalàs. Normalment els de tela de cotó es relacionen amb els matalassos d’alta gamma o artesanals i els de TST (teixit sense teixir) són d’ús més generalitzat.

Com no es pot dormir directament sobre un bloc de molles ensacades, les capes superiors del matalàs i la seva qualitat influeixen en augmentar el seu confort i afegir característiques específiques al matalàs i així aconseguir dormir plaentment.

A Garcia Brufau fa més de 100 anys que treballem amb matalassos per a aconseguir el nostre objectiu d’un bon descans. Veniu a visitar-nos o contacteu amb nosaltres i trobarem el matalàs perfecte per millorar el teu descans.