Si ets d’aquells que la primavera només et recorda les al·lèrgies i els àcars, aquest article sobre productes antiàcars de Garcia Brufau t’interessa. La primavera arriba carregada de coses bones però també d’alguna altra que no tant. Sí, parlem de les al·lèrgies i ara que el bon temps sembla que ha vingut per a quedar-se, el pol·len comença a fer acte de presència i les al·lèrgies també.

Els nostres productes antiàcars

A Garcia Brufau sabem que el descans és fonamental per a tots, però per aquelles persones que pateixen al·lèrgies, ho és molt més! És per això que oferim productes antiàcars per garantir un descans saludable i net.

Sabies que un dels punts principals de desenvolupament dels àcars són els llençols, sofàs i catifes? Si pateixes rinitis, asma, dermatitis atòpica o algun tipus d’al·lèrgia, t’aconsellem que durant la primavera, especialment, utilitzis llençols antiàcars. I si busques un descans hipoal·lèrgic no poden faltar a la teva llar.

Què són els productes antiàcars?

La col·lecció antiàcars està confeccionada amb teixit de punt de cotó 100% amb tractament antiàcars Acarsan, que evita que els àcars sobrevisquin al teixit. És resistent a les rentades i conserva les propietats intactes.

A continuació us expliquem alguns dels productes que tenim a la venda antiàcars i hipoal·lèrgics.

Quin producte antiàcars necessito?

Un dels productes de descans més recomanats per aquelles persones més sensibles als àcars són utilitzar llençols i coixins especials. Aquests productes són els recomanables perquè són els que tenim en més contacte amb la nostra pell i el nostre cos.

Altres productes també molt recomanats són els protectors de matalàs i de coixí que serveixen per protegir el matalàs i el coixí dels àcars.

En cas d’utilitzar nòrdic durant l’hivern també existeixen els nòrdics hipoal·lèrgics per poder utilitzar aquest tipus de productes durant tot l’any.

Com escollir els millors productes

Si tens dubtes sobre quin producte escollir pel teu descans a Garcia Brufau t’assessorem i et podem ensenyar els diferents productes hipoal·lèrgics per trobar aquells que s’adapti millor a les teves necessitats. Pots visitar la nostra botiga física: Av. Alcalde Porqueres, 106, 25005, Lleida o trucar al telèfon: 973 22 34 04 o 973 24 10 66.