És molt important escollir un bon matalàs pel nostre descans, però igual d’important és tenir una bona base pel nostre matalàs, ja que és l’estructura del nostre llit i el que ens permetrà dormir correctament. Si t’estàs plantejant canviar-lo o comprar-ne un de nou avui t’explicarem i et traurem de dubtes sobre si necessites un somier fixe o un canapè abatible.

Quin somier o canapè he de comprar?

A Garcia Brufau treballem amb els millors productes i només oferim als nostres clients aquells més adequats i que vetllin millor pel seu descans. A l’hora d’escollir entre un canapè o un somier no es tracta d’escollir entre més o menys comoditat, sinó de valorar quines són les teves necessitats i els teus gustos.

Abans de comprar una base pel teu matalàs és important saber quin matalàs hi posarem. En funció d’aquests s’escollirà la base que més li convingui. No tots els somiers o canapès són compatibles amb tots els matalassos i pots trobar diferents models que igual desconeixies i que s’adaptin millor al teu matalàs i et doni més comoditat.

Estarem encantats d’atendre’t personalment per explicar-te que és el que més s’adapta a tu, si no continua llegint i t’expliquem les diferències entre somiers fixes o canapès abatibles.

 

Perquè escollir un somier fixe?

Els somiers fixes tenen una gran avantatja respecte a les altres bases, i aquesta és la seva adaptabilitat amb qualsevol matalàs, ja sigui de làtex, de motlles, espuma, etc. Això és gràcies a la seva estructura metàl·lica, que aguanta el matalàs per les vores, i les làmines flexibles que construeixen la base del mig on se sosté el matalàs.

Les làmines poden ser de diferents materials, en funció de la duresa que es vulgui aconseguir depenent de cada gust. Aquests tipus de somiers també són molt transpirables i garanteixen una llarga durada. A Gracia Brufau segur que trobaràs algun somier que s’adapti a les teves mides i t’oferim una gran qualitat garantida.

 

Tipus de canapès abatibles

Una altra opció que et plantegem i que trobaràs dins del gran ventall de productes que oferim, són els canapès abatibles. Ha augmentat molt l’interès i la demanda d’aquests tipus de productes en els últims temps. Són molt pràctics, ja que a part d’oferir una gran comoditat, també permeten tenir un espai extra d’emmagatzematge.

També trobem diferents tipus de canapès abatibles, en funció de la seva distribució. Aquests es poden adaptar a cada casa perquè tenen dissenys adaptats d’obertura, per exemple, obertura lateral o  frontal, en funció dels gustos o de l’espai on hagi d’estar.

Són productes molt adaptables, de fàcil obertura i ens permeten un extra d’emmagatzematge en espais reduïts. Són fàcils de netejar, i duren molt temps per la seva subjecció completa a terra, a part d’aportar un extra d’elegància a l’habitació pel seu disseny.

 

Decideix-te a comprar el teu somier o canapè a Garcia Brufau

Ja t’hem explicat algunes de les característiques dels somiers fixes i dels canapès abatibles. Trobaràs altres opcions visitant la nostra web o la nostra tenda. A Garcia Brufau vetllem pel teu descans, per això t’oferirem sempre aquells productes que s’adaptin més a les teves necessitats o gustos.

A Garcia Brufau som especialistes en descans, així que pregunta’ns si encara tens dubtes i t’assessorarem sobre quina és la millor opció per tu.