Els matalassos viscoelàstics ofereixen una combinació única de confort i suport que pot ajudar-lo a dormir tan bé com sigui possible i al millor preu. Estan fabricats amb escuma viscoelàstica, sensible a la temperatura, que s’emmotlla a la forma del cos per a alleujar els punts de pressió. Això ajuda a reduir les voltes en el llit durant la nit, així com el dolor en zones com l’esquena, el coll i les espatlles. A més, aquests matalassos distribueixen el pes de manera uniforme per tota la superfície, proporcionant un suport més uniforme que els matalassos de molls interns tradicionals. Els matalassos viscoelàstics també tenen una vida útil més llarga que les opcions tradicionals, la qual cosa els converteix en una gran inversió a llarg termini per als qui busquen nits de somni reparador.

Què és un matalàs viscoelàstic?

Un matalàs viscoelàstic és un tipus especial de matalàs que ofereix un descans i un confort superiors. Està fet d’un material conegut com a viscoelàstic, que té la propietat d’adaptar-se al pes i la forma del cos. Aquesta propietat permet que el matalàs alleugi els punts de pressió i proporcioni un suport superior al seu cos mentre dorm. També ofereix nivells de fermesa ajustables, la qual cosa ho converteix en un matalàs ideal per a les persones que prefereixen diferents nivells de fermesa. Els matalassos viscoelàstics estan disponibles en diferents densitats, per la qual cosa poden adquirir-se en gammes econòmiques o en gammes de major qualitat que ofereixen més suport. Molts matalassos també estan disponibles en grandàries des de bessons fins a king size, per la qual cosa poden adaptar-se a qualsevol grandària de llit.

Principals avantatges

Els matalassos viscoelàstics són coneguts per la seva increïble adaptabilitat i les seves qualitats reparadores. En comparació amb els matalassos tradicionals, els models viscoelàstics són capaços d’adaptar-se als contorns del cos, proporcionant un major suport i comoditat durant tota la nit. Aquests matalassos també estan disponibles en diversos nivells de fermesa, des de molt suau fins a ultra ferm. Això significa que tots els usuaris poden trobar alguna cosa que s’adapti a les seves necessitats individuals, la qual cosa és especialment beneficiós si dues persones comparteixen llit i tenen diferents preferències quant a fermesa. A més, els matalassos viscoelàstics solen ser més assequibles que altres tipus de matalassos, com els d’escuma viscoelàstica.

Quant temps dura un matalàs viscoelàstic?

Un matalàs viscoelàstic està dissenyat per a durar molt de temps, normalment fins a 8 anys o més. Es fabriquen amb materials d’alta qualitat dissenyats per a proporcionar un suport i un confort òptims. La seva vida útil depèn de diversos factors, com la qualitat del producte, la freqüència d’ús i les cures que rebi. Per exemple, girar i voltejar el matalàs amb regularitat pot ajudar a prolongar la seva vida útil. A més, utilitzar un protector de matalàs també pot ajudar a protegir-ho contra el desgast. Netejar i aspirar el matalàs amb regularitat també ajudarà a mantenir la seva frescor i longevitat. En general, amb les cures i el manteniment adequats, un matalàs viscoelàstic hauria de durar molts anys abans d’haver de ser subs