La decoració nadalenca és una de les formes predilectes de celebrar les festes nadalenques. La decoració nadalenca és ideal per a crear un ambient festiu i alegre en les llars de tot el món. És una forma divertida de preparar la llar per una temàtica festiva que pot ser compartida amb familiars, amics i sers estimats.

La millor manera de triar decoració nadalenca per la teva llar és mirar algunes idees en línia i després veure quins s’ajusten millor al teu pressupost i gustos. Pots buscar en llocs de decoració nadalenca, revistes i publicacions, o fins i tot en les xarxes socials.

Des d’una decoració nadalenca senzilla fins a una més elaborada, hi ha moltes maneres de decorar la llar per les festes nadalenques. Les formes més comunes de decorar la llar per les festes nadalenques són les garlandes, llums i elements decoratius, però no ens podem oblidar dels tèxtils.

Tèxtils per a una decoració nadalenca

Una forma de que tota la teva llar reflecteixi el Nadal és amb els tèxtils. Ells donaran el to i l’ambient que cada estada necessita. En qualsevol de les habitacions pots afegir o canviar algun tèxtil i, encara que ens dona una mica de feina, el resultat valdrà la pena amb tota seguretat. No importa que siguin elements per a un Nadal rústic o sofisticat, d’última tendència o tradicional.

Les estovalles i tovallons nadalencs són una forma divertida i fàcil d’afegir un toc alegre a la decoració. Aquests es poden trobar en una varietat de colors, estils i grandàries per adaptar-se a qualsevol temàtica i estada.

És comú decorar l’entrada, el saló i el menjador i oblidar-nos d’una de les estades més importants de la casa: el dormitori. Intenta que enguany el teu dormitori també s’ompli de màgia per Nadal.

Et proposem ambientar amb espelmes aromàtiques, posar mantes i coixins de vellut vermells (tal com ho faria Mare Noel), i afegir petits detalls nadalencs com una corona al capçal del llit o fins i tot un petit arbre de Nadal.

Decoració Nadalenca amb Furoshiki

El Furoshiki és una tela quadrangular tradicional del Japó que s’usa per embolicar tot tipus d’objectes i transportar-los.

Així que inspirant-nos en aquesta curiosa tècnica… per què no un aire diferent i original de decoració nadalenca amb teles?

Aconseguirem que els embolcalls inspirin delicadesa, generin emoció i ens convidin amb la vista a ser oberts. A més, serà una solució més sostenible i respectuosa amb el medi ambient, ja que una vegada obert podem reutilitzar-lo fàcilment.

Existeixen teles amb estampats molt variats i diversos colors així que podem jugar amb una mateixa gamma cromàtica o un estil perquè tots els paquets tinguin el nostre senyal d’identitat. Estampats i colors alegres per un estil més informal i divertit, motius nadalencs més tradicionals, tela de sac per un enfocament més rústic o tèxtils naturals en tons suaus i neutres per aconseguir una estètica més natural i ecològica.

A Garcia Brufau disposem d’una àmplia gamma de teles i decoració nadalenca. Veniu a visitar-nos en Avinguda Alcalde Porqueres, 106 de Lleida i tria el que més t’agradi.