El coixí és un element fonamental per aconseguir el millor descans i per aquest motiu, des de Garcia Brufau, us compartim les claus per escollir el coixí que millor s’adapti a les vostres necessitats.

El coixí és clau per mantenir una postura correcta al dormir, descansar i recuperar la teva energia i vitalitat pe l’endemà.

Per triar el millor coixí t’has de centrar en qui el farà servir, les seves necessitats i preferències per poder encertar i assolir el seu millor descans. Per altra banda, conèixer quin tipus de coixí ofereix la resposta a aquestes necessitats.

Claus per triar el coixí

A Garcia Brufau som experts en el descans. Per això, t’ajudem a trobar el coixí que millor encaixa amb tu amb 5 claus que has de conèixer.

Per a qui és el coixí?

Comprar un mateix el seu propi coixí o saber com és físicament la persona que el farà servir. És un nen o adult, ancià o amb alguna dolència postural, és de complexió gran o petita i fins i tot, la seva posició per dormir. Segons aquests paràmetres podràs decidir si necessites un coixí de major o menor gruix, material i la sensació que busques per obtenir un millor descans.

Com dorms?

Tots som diferents i cadascun de nosaltres tenim diferents gustos en relació amb el descans. Algunes persones prefereixen dormir panxa amunt, altres, panxa avall o de costat i altres van canviant durant la nit. Els fabricants de coixins pel descans han desenvolupat al llarg dels últims anys diferents models de coixí per ajustar-se a les necessitats de cada tipus de persona.

Quin matalàs tens?

Un element extern que influeix en l’elecció del millor coixí pel teu descans és el tipus de matalàs que tens a casa. És important tenir en compte el suport del matalàs, ja que, la qualitat del somni es pot veure condicionada i per això, a Garcia Brufau et recomanem que, a l’hora de triar el teu coixí, el provis sobre un matalàs que ofereixi sensacions similars al teu i poder assegurar la fermesa que necessites.

La mida del coixí

A més a més, has de conèixer les mesures del teu matalàs per determinar la mida màxima que necessites. Encara que, també és important tenir present si dorms acompanyat de la teva parella o practiques el collit, les mesures del llarg del teu coixí les definiran els teus gustos i necessitats particulars. Existeixen coixins individuals de 70 a 90cm o un únic coixí de 135 a 150cm d’ample.

El material del coixí

Finalment, el tipus de material amb el qual estan fabricats els coixins. Principalment, coixins de làtex i viscoelàstica que ajuden a alliberar la tensió acumulada en el coll i l’esquena per aconseguir una posició de descans ergonòmica. Els coixins de fibra tenen una gran resistència a l’ús i transpirabilitat, per garantir un millor confort. Molt apropiats pel descans dels més petits. I, per acabar, els coixins de ploma o plomissol es caracteritzen per la seva lleugeresa.

Garcia Brufau, lideres en coixins a Lleida

Som especialistes en descans a Lleida des de 1912. Aprofita la nostra experiència per triar el coixí perfecte per tu i la teva família. Combinar el coixí perfecte amb el teu matalàs i la teva roba de llit preferida és la millor opció per un bon descans i ajudar al teu benestar físic. Si tens alguna pregunta sobre quin coixí triar, posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorem.