Sabies que una persona de mitja dorm 23 anys totals de la seva vida? Per tant creiem que escollir un bon matalàs en el que passar tanta estona és realment important, i una elecció així d’important no s’ha de prendre a la lleugera.

Si t’has donat compte de que ja no dorms bé en el teu matalàs perquè no era de la qualitat esperada o perquè ja ha passat suficient temps com per renovar-lo, a Garcia Brufau t’oferim els nostres millors matalassos  per a que puguis  comprar el millor matalàs a Lleida.

Quan canviar un matalàs?

Molta gent s’estarà preguntant quan tinc que canviar el meu matalàs? i la resposta és senzilla, si té més de 10 anys és recomanable canviar-lo ja que la pròpia Associació Espanyola del Llit (ASOCAMA) afirma que passats 10 anys d’ús continuat d’un matalàs aquest perd les qualitats originals per les que va ser fabricat.

Malgrat això, pot ser que el matalàs no hagi arribat als 10 anys de vida útil però tot i així tingui que ser renovat per altres motius, pot ser que s’hagi deformat o desgastat, al llevar-te als matins pot sentir que dormint el mateix o més que abans et despertis més cansat, quan dorms en casa aliena com podria ser durant un viatge et dones compte de que dorms millor que en el teu propi llit, o no tens suficient espai per dormir per exemple perquè el matalàs se t’ha quedat petit.

Què s’ha de tindre en compte a l’hora de comprar un matalàs?

Abans de comprar un matalàs a Lleida tindràs varis dubtes ja que és una compra que et durarà molts anys, el més normal és informar-se bé per estar segur al 100% de la compra que s’efectuarà.

Dur o tou

Val a dir que aquesta elecció és molt personal ja que cada persona és diferent i pot tindre gustos diferents però es sol recomanar un matalàs tou, esponjós, que sigui confortable i que s’adapti perfectament a la teva columna vertebral i d’aquesta manera et proporcioni una millor qualitat de son.

Alçada

A l’hora de comprar un matalàs a Lleida és important tindre en compte l’alçada de l’habitació en la que s’ubicarà el llit. Per tant, en sostres que no siguin molt alts o en golfes és aconsellable utilitzar un llit baix amb un matalàs baix i en habitacions amb sostres alts és recomanable l’ús d’un llit alt amb un matalàs alt així com capçals voluminosos.

 Temperatura

Depenent de la teva temperatura corporal serà més recomanable l’adquisició d’un matalàs o bé un altre. Per exemple, si et consideres una persona que passa fred serà recomanable que utilitzis un matalàs de làtex o viscoelàstic, en canvi si ets una persona calorosa o fa calor en la població en la que resideixes, pot ser bona idea adquirir un matalàs de molles.

Base

A l’hora de comprar un matalàs a Lleida s’ha de tindre en compte quin tipus de base o suport tenim per col·locar un matalàs. Els matalassos amb molles són bons per qualsevol tipus de suport però per a la resta és millor fer servir bases transpirables.

 Tipus de matalassos

Finalment exposarem les característiques dels diversos tipus de matalassos que pots comprar a Lleida:

Viscoelàstic

És un tipus de matalàs que s’adapta perfectament al nostre cos ja que exerceix pressió que s’adapta al nostre cos i una vegada deixa d’exercir la pressió torna a la seva forma original. Per tant, és una opció molt confortable i no produeix la sensació d’enfonsar-se al llit.

 Grafè

És un tipus de matalàs format per la combinació del grafè i la viscoelàstica i dilueix millor la calor ajudant així a no passar tanta calor durant els estius.

 Làtex

El matalàs de làtex és aquell en el que s’ha canviat el seu nucli, ja sigui de molles, escuma, etc per un de làtex, sent en la seva major part làtex natural, però pot ser variable i una part d’escuma de làtex sintètica.

 Molles

Abans de comprar un matalàs a Lleida has de saber que els matalassos de molles ja no s’utilitzen tant com abans però presenten una gran fermesa i resistència i poden ser ensacats, continus o biònics.

Escuma

Els matalassos d’escuma presenten un cicle de vida llarg i tenen una gran recuperació del seu estat natural després de cada ús, a més a més d’oferir una gran transpiració.

 Pressupost per a matalassos a Lleida

Una vegada que ja sabem que s’ha de canviar un matalàs així com els diferents tipus de matalassos per comprar a Lleida i les diferents característiques. Si teniu algun dubte sobre aquests o voleu demanar un pressupost sense cap tipus de compromís podeu dirigir-vos a la nostra botiga a  Av. Alcalde Porqueres, 106, 25005, Lleida, i estarem encantats d’atendre totes les vostres consultes.