Amb els pas dels anys els matalassos es desgasten o les nostres necessitats van variant, per això és recomanable comprar un matalàs nou quan comencem a notar que no descansem tan bé o quan el desgast sigui perfectament visible.

També és normal voler canviar el matalàs si per exemple notem que tenim dolors d’esquena o que la nostra posició no és la correcta, perquè possiblement és degut al fet de que nostre matalàs no s’adapta a les nostres característiques físiques.

Qualitat Garcia Brufau

A la nostra botiga no només pots trobar una gran varietat de matalassos amb totes les característiques sinó que a més a més t’assessorarem i et guiarem per poder trobar aquell matalàs que et permeti descansar molt millor.

A Garcia Brufau treballem sempre amb la millor qualitat i les millors marques per poder oferir sempre als nostres clients les millors garanties de qualitat i un resultat perfecte i encertat per cada situació. A continuació t’expliquem que més pots trobar a Garcia Brufau per poder gaudir del teu descans i de la teva llar.

Que trobaràs a Garcia Brufau

Per poder cuidar del teu descans a Garcia Brufau no ens conformem només a oferir-te la millor qualitat sinó que també volem que tots els serveis que trobis a les nostres instal·lacions s’adaptin i la teva experiència sigui el millor possible.

Per una banda oferim a tots els nostres clients enviaments a tota la província per poder fer-te arribar les teves compres de forma fàcil i senzilla. Demana’ns pressupost i et calcularem els millors preus d’enviament.

I perquè la vostra experiència sigui encara millor també financem les vostres compres al 100%.  Consulta les nostres condicions de finançament a mida i realitza les teves compres de forma tranquil·la.

 Zona Descans

A la nostra zona descans trobaràs una completa gamma de productes d’alta qualitat pel teu descans i per la teva família. Disposem sempre de les últimes tecnologies i els últims models dissenyats amb els millors materials i garantint així la millor qualitat.

No dubtis en visitar la nostra botiga per consultar tots els nostres productes i deixa’t assessorar perquè la teva experiència sigui immillorable.

H3: Zona Tapisseria

Si estàs pensant a fer bricolatge i canvis a la teva llar a la nostra zona de tapisseria trobaràs una gran varietat de productes i idees per entapissar els teus mobles i fer feines de bricolatge.

A Garcia Brufau trobaràs sempre el que busques i sempre amb la qualitat més optima i els preus més ajustats.

A Garcia Brufau ens cuidem dels nostres clients

A Garcia Brufau ens cuidem dels nostres clients i vetllem avui, no només pel seu descans, també per la seva salut i seguretat. Per això si visites les nostres instal·lacions gaudiràs d’un establiment 100% segur i el compliment de la normativa.

Si per qualsevol raó no pots visitar les nostres instal·lacions i requereixes dels nostres serveis per ajudar-te o assessorar-te pots contactar amb nosaltres a través de la nostra pàgina web o trucant al nostre telèfon.