Obres el teu armari en busca d’aquella peça, que tan de gust et ve posar-te avui. Però no la trobes… El teu armari és un autèntic caos. Et sona?

S’ha acabat! A Garcia Brufau som molt fans de l’ordre i la organització, per això, avui et donem uns consells per a que tinguis el teu armari sempre ordenat i la roba sempre apunt.

Ara que ve el bon temps toca fer canvi d’armari amb la roba de temporada, i és el moment de posar-hi ordre d’una vegada per totes. Sabem què fa mandra però pensa en la satisfacció posterior d’obrir l’armari i trobar-ho tot a la primera de canvi. Només necessites 6 passos.

Comencem?

  1. Tot a fora. Posa-ho a sobre del llit i veuràs el gran volum de roba que emmagatzemes. Seria ideal si a l’habitació hi tens un mirall de cos complet per anar emprovant-te les coses amb les que dubtes. També necessitaràs un parell de bosses per guardar la roba que no superi la teva selecció.
  2. Classifica la roba en 3 grups.
    Al primer hi posaràs la roba que fas servir, i per tant, què vols. Al segon hi apilaràs la roba fora de temporada, i que per tant, guardes. I al tercer grup hi anirà a parar la roba que no et poses mai, i per tant, regalaràs, donaràs o reciclaràs.
  1. Classifica les peces
    Ajunta les peces; jaquetes amb jaquetes, els pantalons tots junts, les camises conjuntament, i així successivament amb tota la roba.
  1. Penja
    Penja les peces segons el criteri que creguis més convenient: colors, mides, etc. Hi ha un tipus de perxa per a cada peça: camises, pantalons i faldilles. Així la roba no s’arrugarà.
  1. Doblega en calaixos
    Els jerseis i les camisetes les pots doblegar en calaixos, tot formant una escala per a que et sigui més fàcil localitzar les peces. Així acabaràs amb aquesta mania de vestir-te només amb les peces de dalt.
  1. Organització de les peces petites
    Les caixes sense tapa i amb compartiments i separadors per a posar cinturons, fulards i complements varis. Les calcetes per exemple, col·loca-les en vertical i els sostenidors amb els tirants guardats dins de les copes.